Antena Meniu Search
x

Educație online la nivel de excelență datorită profesorilor de la Clubul de Excelenţă al Fundaţiei Dan Voiculescu

În fiecare zi, pe canalul de YouTube al Fundației Dan Voiculescu sunt încărcate cursuri susținute de profesorii Clubului de Excelență.

de Redactia Observator

la 28.05.2020, 12:20

Vezi și
  • Programul educațional online reușeste să atragă foarte mulți copii.
  • Cursurile le oferă copiilor șansa de a face studiu într-o ambianță stimulativă.

Acestea sunt concepute exclusiv pentru mediul online și cuprind o serie de activități educative și distractive, care dezvoltă inteligența și creativitatea copiilor!

Gabriela Ioniţă, profesor coordonator Clubul de Excelență: Cursurile noastre, care au devenit deja o obișnuință pentru copii, le-am transformat în concursuri. Concursurile noastre sunt foarte interesante, copiii sunt provocați, fie să își construiască singuri păpușile, fie să își construiască singuri marionetele, sau umbrele pentru teatru de umbre. Doresc să le mulțumesc tuturor participanților, tuturor celor care s au implicat în proiectele nostre.

Printr-o gamă foarte largă de cursuri interesante, programul educațional online oferit de Fundația Dan Voiculescu reușeste să atragă foarte mulți copii, dornici să descopere lumea prin arte și știință. Printe acestea, cursul de chimie distractivă este, de departe, vedeta atelierelor interactive.

Gabriela Manda, profesor de chimie Distractivă Clubul de Excelență: Cei mici iubesc cursul de chimie distractivă, pentru ca au posibilitatea să realizeze experimente singuri, sa treacă prin acest proces, sa își pregătească materialele, sa combine substanțe și să vadă ce iese, ce obțin, și reușesc să capete încredere în ei.

Însă, mai presus de orice, este starea de bine a copiilor și dorința ca în această perioadă în care ei stau acasă, starea lor emoțională să nu fie afectată major.

Alexandra, Clubul de Excelență: A fost foarte frumos, am învățat exact la fel cum învățam și pe timp de școală normala. Am fost la cursuri de jurnalism, de teatru, de engleză, de chimie distractivă, și la teatru am și câștigat un concurs.

Andrei, Clubul de Excelență: A fost o perioada frumoasă, cursurile au fost interesante, distractive, amuzante. Am făcut și treabă bună, cum făceam înainte de pandemie.

De aceea, pe lângă cursurile de dezvoltare personală, arte vizuale, teatru, învățare rapidă sau jurnalism, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României le oferă copiilor din întreaga țară, șansa de a face studiu într-o ambianță stimulativă, care le antrenează mintea și le dezvoltă inteligența și creativitatea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Educație online la nivel de excelență datorită profesorilor de la Clubul de Excelenţă al Fundaţiei Dan Voiculescu