Antena Meniu Search
x

Educatoarele care au bătut copiii la grădiniţa Micul Regat din Constanţa au fost condamnate la închisoare

Educatoarele care au bătut copiii la grădiniţa Micul Regat din Constanţa au fost condamnate astăzi de prima instanţă la închisoare cu suspendare.

Vezi și

Educatoarele care au bătut copiii la grădiniţa Micul Regat din Constanţa au fost condamnate astăzi de prima instanţă la închisoare cu suspendare. Tribunalul le obligă să achite 6.500 de lei daune materiale şi 7.500 de euro daune morale familiilor copiilor maltratați. 

Decizia de astăzi nu este una definitivă, ea poate fi atacată la Curtea de Apel. Deocamdată, educatoarele care au maltratat copiii au primit condamnări cu suspendare între un an şi trei luni şi un an şi cinci luni, fiecare. Iar directoarea centrului a fost achitată.

Sentiţa vine după un proces lung de trei ani, cu peste 40 de termene, perioadă în care educatoarele au încercat să scape, susţinând că nu au greşit cu nimic şi au contestat imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Ba chiar au pus totul pe seama unor "gesturi ferme".

Părinţii sunt nemulţumiţi de pedepsele date de judecători şi spun că vor contesta decizia de astăzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Educatoarele care au bătut copiii la grădiniţa Micul Regat din Constanţa au fost condamnate la închisoare