Antena Meniu Search
x

Elena Udrea și Alina Bica, parada modei la Înalta Curte

Elena Udrea şi Alina Bica s-au prezentat pe tocuri înalte la Înalta Curte. Proaspăt coafate, cu manichiura impecabilă şi în pantofi de firmă, cele două prietene, amândouă cercetate în dosare de corupţie, au reuşit să întoarcă multe priviri

Vezi și

Elena Udrea şi Alina Bica s-au prezentat pe tocuri înalte la Înalta Curte. Proaspăt coafate, cu manichiura impecabilă şi în pantofi de firmă, cele două prietene, amândouă cercetate în dosare de corupţie, au reuşit să întoarcă multe priviri

Chiar dacă n-au mai strălucit la fel ca-n vacanţele pe care le făceau împreună. Acum, Alina Bica se plânge că nu-i ajung banii să se întreţină. De shopping nici nu mai încăpe discuţie. 

La întâlnirea cu magistraţii, Elena Udrea a purtat o rochie neagră şi pantofi cu vârful acoperit de cristale. Fostul ministru le-a asortat cu plicul auriu, cu o geacă argintie şi cu un bronz perfect.

Alina Bica, fosta şefă a DIICOT, s-a îmbrăcat în pantaloni negri şi cămaşă. Dar tot pe tocuri. Proaspăt coafată şi cu manichiura impecabilă, ca şi prietena ei.

Anul trecut, de Ziua Îndrăgostiţilor, Alina Bica a avut bani de concediu la Paris. Şi nu doar de concediu, într-un hotel exclusivist, ci şi de o sesiune de shopping în magazine scumpe din Capitala Franţei. La braţ cu amica ei, Elena Udrea, atunci parlamentar şi ulterior, candidat la funcţia de preşedinte al României. 

Cele două prietene sunt cercetate pentru corupţie. Bica se vaită că de 9 luni nu mai are nicio sursă de venit.

Elena Udrea ar vrea să se întoarcă în politică. Alina Bica vrea să-şi deschidă propriul cabinet de avocatură. Dar pentru asta amândouă trebuie să fie achitate în dosarele în care sunt anchetate.

Udrea şi Bica au contestat prelungirea măsurii controlului judiciar. Şi fiul lui Dorin Cocoş, Alin, a cerut să poată fi liber. Ca să plece din ţară la meciuri de fotbal.

Justiţia şi fotbalul nu au nimic în comun şi nici Curtea Supremă nu este teren de sport, a decis

Alin Cocoş a fost trimis în judecată, pe 25 februarie, într-un dosar alături de Alina Bica şi de fostul ministru al economiei, Adriean Videanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » Elena Udrea și Alina Bica, parada modei la Înalta Curte