Antena Meniu Search
x

Elena Udrea, într-o celulă cu gândaci, şobolani şi păduchi

De la petreceri costisitoare şi vacanţe în hoteluri de lux, Elena Udrea a ajuns într-o celulă cu gândaci, şobolani şi păduchi

Vezi și

De la petreceri costisitoare şi vacanţe în hoteluri de lux, Elena Udrea a ajuns într-o celulă cu gândaci, şobolani şi păduchi

Nimic nu părea să-i stea în cale Elenei Udrea. Până i-au apărut procurorii DNA în drum. Fostul ministru al turismului, care odată jura credinţă ţării este acum acuzat de procurorii anticorupţie că şi-a asigurat propăşirea materială proprie. Şi nu oricum. Ci luând mită. Elena Udrea ar fi primit, dintr-un foc, 300.000 de lei.

Suma reprezintă 10% dintr-un contract încheiat între Compania Naţională de Investiţii, condusă chiar de prietena Elenei Udrea, Ana Maria Topoliceanu şi o societate preferată. "Zeciuiala" ar fi fost oferită de administratorul firmei după ce a primit banii de la stat pe lucrări. Aici întră în scenă, din nou, unul dintre oamenii lui Udrea.

Acesta ar fi virat banii către Tudor Breazu prin anumite societăţi interpuse şi de aici, aceştia ar fi ajuns la Ana Maria Topoliceanu care, vă reamintesc, apare şi în fotografiile surprinse la Paris alături de Alina Bica şi Elena Udrea.

De la Ana Maria Topoliceanu, mai spun anchetatorii, banii ar fi ajuns la Elena Udrea. Din ei, fostul ministru şi-ar fi achitat ziua de naştere, în decembrie 2012, la un hotel din Predeal. Factura s-a ridicat la nu mai puţin de 13.000 de lei.

A urmat apoi o vacanţă la un resort de 5 stele din Grecia, unde o cameră porneşte de la 250 de euro pe noapte şi ajunge la 750 de euro. Hotelul are piscină, spa şi vedere la mare. Seara poţi lua cina direct pe plajă, în acorduri de pian.

Acum lucrurile stau la polul opus. Fosta "Blondă de la Cotroceni" nu s-a sfiit niciodată să arate că trăieşte pe picior mare. La fiecare ieşire în public a purtat pantofi, genţi şi haine de la branduri de lux. Dar întotdeauna a susţinut că banii vin din afacerile înfloritoare ale familiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Elena Udrea, într-o celulă cu gândaci, şobolani şi păduchi