Antena Meniu Search
x

Elena Udrea rămâne în arest

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au trimis-o pe Elena Udrea în arest, pentru 30 de zile. Fostul ministru şi-a petrecut ziua în sala de judecată şi a încercat să-i convingă pe magistraţi că nu este vinovată

Vezi și

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au trimis-o pe Elena Udrea în arest, pentru 30 de zile. EA Fostul ministru şi-a petrecut ziua în sala de judecată şi a încercat să-i convingă pe magistraţi că nu este vinovată

Udrea a fost arestată în dosarul Microsoft, pentru că ar fi primit 500.000 de euro de la Dinu Pescariu pentru a-l scăpa de problemele cu justiţia.

Elena Udrea a fost adusă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie într-o dubă, cu douăzeci de minute înainte să înceapă şedinţa. Chiar şi după prima noapte petrecută în arest, Udrea şi-a păstrat zâmbetul şi n-a ezitat să-şi atingă nasul atunci când i-a văzut pe jurnalişti. Fostul ministru s-a aşezat în faţa judecătorilor la ora două, iar verdictul l-a primit după lăsarea întunericului.

Aproape şase ore a stat Elena Udrea în faţa magistraţilor. În final, a fost trimisă în arest pentru 30 de zile. Şedinţa de judecată a fost secretă, iar fostul candidat la preşedinţie a trecut aproape neobservat, în drumul către maşina poliţiei.

Udrea fost arestată pentru că ar fi primt 500 de mii de euro, de la Dinu Pescariu. A negat acuzaţia prin intermediul avocaţilor, chiar şi pe pagina ei de socializare.

Printre susţinătorii Elenei Udrea se numără Ruxandra Dragomir, preşedintele organizaţiei de femei a Partidului Mişcarea Populară, cât şi fostul şef de stat, Traian Băsescu.

Problemele Elenei Udrea cu procurorii anticorupţie abia au început. Indiferent de rezultatul contesaţiei, care va fi judecată în câteva zile, fostul ministru ar putea fi arestat din nou pentru învinuirile are i-au fost aduse în dosarul Gala Bute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Elena Udrea rămâne în arest