Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Elev din Târgovişte lovit de profesorul de matematică, care i-a confiscat şi telefonul. Anchetă la şcoală

Elevul unei şcoli din Târgovişte a fost lovit în timpul orei de profesorul de matematică, apoi cadrul didactic i-a confiscat şi telefonul. Familia elevului susţine că băiatul nu se uita la telefon, doar stătea cu capul pe bancă.

de Cristian Ionescu

la 13.02.2019 , 22:06

Elevul unei şcoli din Târgovişte a fost lovit în timpul orei de profesorul de matematică, apoi cadrul didactic i-a confiscat şi telefonul.

Familia elevului susţine că băiatul nu se uita la telefon, doar stătea cu capul pe bancă.

Elev lovit de profesor, telefon confiscat

Articolul continuă după reclamă

O anchetă disciplinară a fost declanşată la şcoala “Matei Basarab” din municipiul Târgoviște, după ce un elev de clasa a 6-a a fost lovit de profesorul de matematică, incidentul având loc în timpul orei.

Familia elevului susţine că băiatul ar fi stat cu capul pe bancă, iar profesorul l-a acuzat ca se uita la telefon, deși telefonul era închis, în bancă, apoi profesorul i l-a confiscat.

Incidentul a fost confirmat pentru Gazeta Dâmboviței de către inspectorul șef al ISJ, profesorul Sorin Ion.

Profesorul de matematică ar fi recunoscut că l-a lovit pe băiat, iar în urma acestui gest, instituția de învățământ a demarat o anchetă.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Elev din Târgovişte lovit de profesorul de matematică, care i-a confiscat şi telefonul. Anchetă la şcoală