Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Elevă de liceu dată cu capul de tablă şi călcată în picioare, în clasă. Urale ale colegilor care privesc şi filmează bătaia

O elevă de liceu a fost dată cu capul de tablă şi călcată în picioare, în clasă. Totul în uralele colegilor care privesc şi filmează bătaia. Altă adolescentă intervine şi ea şi loveşte fără milă.

de Cosmin Stăniloiu

la 04.03.2020 , 11:43

Bătaie la liceu Elevă de liceu dată cu capul de tablă şi călcată în picioare, în clasă. Urale ale colegilor care privesc şi filmează bătaia - Captură video
  • Trei eleve au fost ancţionate de Poliţie, după o bătaie în clasă.
  • Colegii priveau şi făceau galerie.

O elevă de liceu a fost dată cu capul de tablă şi călcată în picioare, în clasă. Totul în uralele colegilor care privesc şi filmează bătaia. Altă adolescentă intervine şi ea şi loveşte fără milă.

Trei eleve de 15 ani au fost amendate cu câte 500 de lei, de către poliţiştii botoşăneni, după ce s-au bătut în interiorul unei instituţii de învăţământ, scena fiind filmată şi postată pe reţele sociale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, pe data de 2 martie, Poliţia municipiului Dorohoi a fost sesizată de directorul unei instituţii de învăţământ din localitate cu privire la faptul că în incinta acesteia a avut loc o altercaţie.

Articolul continuă după reclamă

“Din cercetările efectuate s-a stabilit că trei eleve de 15 ani s-au agresat reciproc pe fondul unui conflict spontan. În cauza se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cele trei fiind sancţionate contravenţional cu amendă în cuantum de 500 de lei fiecare pentru provocare de scandal”, au precizat reprezentanţii IPJ Botoşani. 

Pe filmarea apărută pe reţelele sociale se observă cum două eleve încep să o împingă pe a treia, dar apoi rămân doar două fete care se lovesc şi se trag de păr, ele fiind despărţite apoi de către colegii care asistau la scenă.

Până atunci însă, una dintre eleve e dată cu capul de tablă, apoi lovită cu picioarele, târâtă de păr, totul în uralele celorlalţi adolescenţi care privesc scena şi filmează.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Elevă de liceu dată cu capul de tablă şi călcată în picioare, în clasă. Urale ale colegilor care privesc şi filmează bătaia