Antena Meniu Search
x

Doi elevi din Valcea au disparut in drum spre scoala

Doi parinti din Valcea traiesc de cateva zile un cosmar. Fiica lor de 16 ani a plecat vineri dimineata la scoala si nu s-a mai intors acasa. De atunci, oamenii o cauta disperati.

Vezi și

Au cerut ajutorul autoritatilor, insa pana acum nu au primit nici un semn care sa-i conduca catre fiica lor. Culmea, in aceeasi zi, a disparut si un baiat de 16 ani care invata la acelasi liceu. Nimeni nu stie insa daca e vorba de o coincidenta sau cei doi au fugit in lume impreuna. 

“Indiferent ce ai facut, Andreea, vino acasa! Te asteapta mamaia, toti. Deschide telefonul si spune ca esti bine”, a transmis tatl fetei.

De vineri nu si-a mai vazut fiica.  “Nu a ajuns la scoala. Am lasat-o eu cu masina in drum spre serviciu si de acolo nu mai stie nimeni nimic de ea”, a mais spus tatal elevei.

Eleva la Seminarul de Teologie, Iuliana nu a creat niciodata probleme. Tocmai din acest motiv, parintii au asteptat ca fata sa se intoarca acasa. Dar dupa cateva zile, speranta s-a transformat in disperare.

Cu lacrimi in ochi, le-au cerut ajutorul politistilor. Atunci au aflat un detaliu bizar. Tot vineri a disparut si un coleg de liceu al Iulianei.

Politistii cauta acum indicii care sa-i conduca la Iuliana. Orice informatie i-ar putea ajuta.

Obiecte de imbracaminte cu care a fost vazuta ultima oara: blugi de culoare neagra, sacou de culoare neagra, in picioare purta espadrile de culoare alba.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Doi elevi din Valcea au disparut in drum spre scoala