Antena Meniu Search
x

Elevii şi părinţii sunt întrebaţi de Ministerul Educaţiei dacă vor vacanţe mai lungi, sau mai scurte

Ministerul Educaţiei vrea să ştie de la părinţi, elevi şi profesori dacă vacanţele ar trebui să fie mai lungi sau mai scurte!

Vezi și

Ministerul Educaţiei vrea să ştie de la părinţi, elevi şi profesori dacă vacanţele ar trebui să fie mai lungi sau mai scurte! Un nou chestionar îi întreabă cum văd ei structura noului an şcolar! Un lucru care nu s-a mai întâmplat de mai bine de 27 de ani! Părinţii spun că nu văd rostul vacanţei intersemestriale, iar copiii îşi doresc cât mai multe zile libere!

- Câtă vacanţă vrem de Crăciun?

- O lună!!

Sunt răspunsuri în timp-record, la cel mai plăcut test pe care l-au primit vreodată elevii. Chestionarul online realizat de Ministerul Educaţiei conţine 5 întrebări despre cum ar trebui să arate noul an şcolar, cât de lungi să fie vacanţele şi în ce zi să înceapă cursurile. 

Pe acelaşi subiect

Ministrul Educaţiei spune că a luat decizia de a pune în dezbatere publică structura anului şi pentru favorizarea turismului.

Acest an şcolar are 35 de săptămâni. Vacanţa de iarnă a durat 3 săptămâni, cea dintre semestre va fi de o săptămână, iar de Paşte, copiii vor avea 14 zile libere. 

Profesorii pledează şi ei pentru vacanţe mai lungi.  

Ministerul Educaţiei a mai făcut astfel de sondaje privind temele şi manulele. Peste 80 de mii de oameni au răspuns atunci întrebărilor online.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Elevii şi părinţii sunt întrebaţi de Ministerul Educaţiei dacă vor vacanţe mai lungi, sau mai scurte