Antena Meniu Search
x

Zeci de copii, terorizați de haita de câini de la o școală de lângă Capitală. Primarul din Snagov încă mai caută soluţii

Zeci de copii sunt terorizaţi la şcoală de o haită de câini agresivi, la doi paşi de Capitală! Animalele îi atacă în fiecare zi, fără ca nimeni să ia măsuri.

Vezi și

Zeci de copii sunt terorizaţi la şcoală de o haită de câini agresivi, la doi paşi de Capitală! Animalele îi atacă în fiecare zi, fără ca nimeni să ia măsuri. Nici primarul, nici conducerea şcolii nu au o soluţie, deşi părinţii au făcut nenumărate sesizări. Şi au ajuns chiar să meargă la şcoală înarmaţi cu pietre. 

Ca nişte prădători feroce, câinii îşi apără teritoriul. În haită. La doi paşi de Şcoala Generală din Ghermăneşti. Acolo, în fiecare zi, copiii şi părinţiii cară după ei pietre şi bâte, pentru a nu cădea pradă colţilor ascuţiţi. 

Pe această pârloagă aflată chiar lângă şcoala din Ghermăneşti stau zi de zi, nestingheriţi, o mulţime de câini periculoşi. Oamenii se plâng că atunci când merg pe stradă, animalele ascunse în tufişuri devin extrem de agresive

Mai grav este că mulţi câini au început să intre chiar şi în curtea şcolii. Conducerea instituţiei nu comentează, pe motiv că nimeni nu a fost muşcat în incinta unităţii de învăţământ. Încă. 

Pe acelaşi subiect

Părinţii din Ghermăneşti au cerut ajutor şi de la primar. Au primit, până acum, doar vorbe.

Reporterii Observator au cerut şi ei explicaţii de la cel care conduce comuna. Prima încercare de a sta de vorbă cu primarul din Snagov a eşuat. Aflăm, câteva minute mai târziu, că primarul se află, de fapt, în instituţie, dar nu doreşte să discute decât telefonic cu presa.

Primarul comunei Snagov spune că a avut în trecut un contract cu o firmă care aduna câinii comunitari, dar a renunţat din cauza costurilor prea mari. Acum, edilul declară că este în căutare de soluţii. Până atunci, copiii merg la şcoală cu teamă, în fiecare zi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Zeci de copii, terorizați de haita de câini de la o școală de lângă Capitală. Primarul din Snagov încă mai caută soluţii