Antena Meniu Search
x

Video Elevii unei şcoli din Braşov şi-au făcut debutul în muzică la Festivalul Rock'n Parc: "Mă simt mai liber pe scenă, simt că nu am nicio inhibiţie"

Sunt tineri, iubesc muzica şi urmează să dea unul dintre cele mai importante examene: întâlnirea cu scena şi publicul. În parcul central din Braşov, adolescenţii unei şcoli de profil din oraş şi-au făcut debutul în muzică la Festivalul Rock'n Parc. Evenimentul a ajuns deja la a treia ediţie şi îşi va închide porţile mâine. 

de Redactia Observator

la 15.07.2023, 10:34

Vezi și

Raul, un puşti de 15 ani întâlnit pe şcena din Braşov, are un singur vis... ca acordurile sale de chitară să răsune în toată lumea. 

Elev: Mi se pare că e foarte important pentru un tânăr să aibă o pasiune pe care poate să şi-o exprime unui public. Pur şi simplu mă simt mai liber pe scenă, simt că nu am nicio inhibiţie. 

Pasiunea muzică a început la vârsta de 9 ani, atunci când a ţinut în mâini prima chitară. Au urmat apoi ani de muncă, iar sala de repetiţii i-a devenit o a doua casă. Iar ca el sunt şi mulţi alţi tineri talentaţi.

Raul Simache, chitarist trupa Vertigo: Am ascultat muzică dintotdeauna. Am crescut într-o casă unde se asculta foarte multă muzică.

Chivu Bianca: Ne-am strâns o gaşcă de oameni fani care vor să facă lucruri faine, să ofere şansa altor şansa altor artişti să se exprime. 

Tinerii, uniţi de acelaşi vis, au devenit între timp o familie de muzicieni, iar festivalul de rock de la Braşov a fost un prilej să-şi demonstreze abilităţile muzicale. 

Profesorul şolii de muzică: Se defineşte ca un eveniment adresat trupelor la început de drum, în mod special trupelor care trebuie să ajungă pe scenă ca să prindă experienţa scenei, pentru că din păcate asta nu învăţăm decât cântând live. 

Basist trupa Vertigo: În total avem avem 11 trupe, pe durata a trei seri de muzică live în cadrul festivalului. 

Braşovenii  se mai pot bucura de concertele oferite de către noile talente până mâine, atunci când festivalul îşi va închide porţile. 

<AMB DANSEAZĂ O FETIŢĂ 03:36-03:38>

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Elevii unei şcoli din Braşov şi-au făcut debutul în muzică la Festivalul Rock'n Parc: "Mă simt mai liber pe scenă, simt că nu am nicio inhibiţie"