Antena Meniu Search
x

Elixirul tinereții e inventat în România

Un medic român a descoperit elixirul tinereţii pentru femei: a inventat un aparat care înlătură semnele îmbătrânirii. Doamnele care nu vor să-şi arate vârsta vor avea mai mulţi bani în buzunare, iar inventatorul pare să fi dat peste o mină de aur

Vezi și

Un medic român a descoperit elixirul tinereţii pentru femei: a inventat un aparat care înlătură semnele îmbătrânirii. Doamnele care nu vor să-şi arate vârsta vor avea mai mulţi bani în buzunare, iar inventatorul pare să fi dat peste o mină de aur.

Principiul aparatului pare simplu. Activează celulele stem prin unde eletromagnetice şi astfel organismul se repară singur. Este un tratament pentru probleme care până acum nu aveau leac: ridurile, vergeturile, căderea părului şi a dinţilor.

Inventatorul crede că fericirea este secretul unei economii prospere. Femeia trebuie să se simtă bine în pielea ei, fără să plătească mii de euro.

Doctorul Bogrdan Vlădilă s-a întors de doi ani în România, după 10 ani de formare în SUA, Japonia şi Franţa. A venit să întoarcă mulţumirile României.

Inventatorul a deschis în România şi o fabrică, finanţată de Ministerul Educaţiei. Aparatele vor fi produse în curând pe bandă pentru Occident şi America. Deocamdată, aparatele deja produse doar se închiriază.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Elixirul tinereții e inventat în România