Antena Meniu Search
x

Elodia Ghinescu, poveste fara sfarsit

Vie sau moarta? Este intrebarea care ar putea solutiona cel mai controversat caz de disparitie din ultimul deceniu, cel al Elodiei Ghinescu. Intrebarea ii macina pe anchetatori, dar si pe rudele celebrei avocate din Brasov care a disparut fara urma acum cinci ani si jumatate.

Vezi și

Cioaca i-ar fi spus soacrei sale ca nimeni nu o va mai vedea vreodata. Nici intreaga, nici transata. Pentru anchetatori politistul a jucat mai multe roluri. Dar niciodata si pe cel de criminal.

Mai traieste Elodia Ghinescu sau a murit? Aceasta este intrebarea care sta pe buzele anchetatorilor inca din 2007. Inca de la inceput procurorii au mizat pe cartea crimei.

Intr-un moment de slabiciune Cioaca a sunat-o pe mama Elodiei plangand si i-a spus ca nu o sa-si mai vada fiica, niciodata. Nici vie, nici moarta. In public insa, politistul le-a ras anchetatorilor in nas. Si-a spus obsesiv ca Elodia traieste. Ca asa simte el. Chiar si-n momentul in care procurorii au gasit mai multe probe intr-o rapa, intre Rasnov si Brasov - o uniforma de politist, o pereche de manusi care pastra profilul ADN al lui Cristian Cioaca si mai multe fotografii ale Elodiei, toate pline de sange.

Sotul avocatei Elodia Ghinescu a picat si testul poligraf. Culmea, chiar intrebarea cheie l-a facut sa rateze examenul adevarului.

Anchetatorii sustin ca Elodia a fost omorata in dormitorul conjugal, in timp ce copilul lor de nici trei ani se afla in casa. Cioaca ar fi incercat sa ascunda urmele. A zugravit si a dat glet ca sa stearga petele de sange. In total, s-au gasit cinci straturi de vopsea pe peretele care desparte dormitorul de baie. Oficial, Elodia Ghinescu este moarta. La patru ani de la disparitie a fost declarata decedata, printr-o decizie a Judecatoriei Brasov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » Elodia Ghinescu, poveste fara sfarsit