Antena Meniu Search
x

Video Energie şi voie bună la premiera spectacolului ,,Acces Direct… la muzică”, cu Mirela Vaida şi Adrian Enache

Sâmbătă, scena Teatrului Constantin Tănase a fost energizată de o multitudine de genuri muzicale alături de Mirela Vaida şi Adrian Enache, la premiera spectacolului ,,Acces Direct… la muzică”.

de Redactia Observator

la 31.05.2021, 15:10

Vezi și

Adrian Enache: O ador în continuare pe Stela Popescu. Stau în cabina ei şi o simt peste tot... în cabină, pe scenă...

Reporter: Am tras puţin cu ochiul la repetiţii, foarte frumos!

Adrian Enache: Da, este un spectacol unic şi vă invit să îl vedeţi! Nu o să regretaţi... mai ales că sunt spectacole sold out pe o luna înainte. Jucăm, cântăm, dansăm...totul este excepţional.

Reporter: Despre doamna Vaida ce ne poţi spune?

Adrian Enache: Ce pot să-ţi spun? Cred că vorbeşte de la sine faptul că eu în viaţa asta mi-am ales să cânt cu cele mai mari voci...Şi am cântat doar cu Elena Cârstea şi Monica Anghel, iar acum cânt cu Mirela Vaida. Răspunsul vi-l daţi singuri.

Reporter: De ce te iubesc femeile?

Adrian Enache: Pentru că sunt sincer în primul rând. Sunt ca o vitamină pentru ele şi ştiu să le ascult. Cel mai important lucru, ştiu să le ascult. Pentru că fiecare dintre ele au probleme, dar sunt puţini bărbaţi care se apleacă să asculte ce îşi doreşte o femeie, ce greutăţi are.

Reporter: Eşti foarte frumoasă!

Mirela Vaida: Nu sunt. Am nişte emoţii... nu am dormit aseară. Mi-a scris Enache de dimineaţă ,,la 9 ce faci, cum eşti că vai ce zi ne aşteaptă” şi în momentul ăla m-am încărcat şi zic ,,ce zi ne aşteaptă!” pentru că până acum veneam la repeţii fără miză, dar acum când ştii ca vine lumea să vadă un spectacol în care tu trebuie să performezi, te încarcă cu toate emoţiile... Toate aşteptările lor trebuie să se împlinească.

Reporter: Câte costume ai?

Mirela Vaida: Nu ştiu... tot ce este în cabina asta este al meu. Sunt vreo cinci cred, dar ştii cum sunt schimbările... O să vin aici cu toate nebuniile. Astea sunt bijuteriile pentru fiecare schimbare în parte. Ştiu fetele ce să-mi dea la fiecare... una mă îmbracă... una mă dezbracă.

Reporter: Ai şi familia lângă tine!

Mirela Vaida: Da, este fetiţa mea Carla cu soţul meu. Aş fi vrut să aduc şi băieţii, dar nu puteam să garantez că ei vor putea sta zece minute nemişcaţi, pe scaune, să nu înceapă să alerge…

Reporter: Sold out. Dansăm?

Mirela Vaida: Da, dansăm... despre asta este vorba, dansăm cât putem în condiţiile date.

Reporter: Eu îţi mulţumesc că ai făcut posibil accesul direct la muzică.

Mirela Vaida: Acces direct la muzică o să aveţi oricând, în ceea ce mă priveşte. Muzica este a doua mea natură sau chiar prima şi mă bucur să fiu în seara aceasta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Energie şi voie bună la premiera spectacolului ,,Acces Direct… la muzică”, cu Mirela Vaida şi Adrian Enache