Antena Meniu Search
x

Video "Eram chinuit la oi, la vaci". Chinul prin care a trecut Mădălin, tânărul găsit după 9 ani de dispariţie. 4 jandarmi i-au fost îngeri păzitori

Un bărbat de 25 de ani din Târnăveni, judeţul Mureş, este protagonistul unei poveşti incredibile. Mădălin a dispărut în urmă cu nouă ani, iar de atunci familia sa nu mai avea vreo speranţă că-l va revedea vreodată. A avut în schimb patru îngeri păzitori. O patrulă de jandarmi l-au găsit hoinărind confuz pe o stradă din Câmpulung Muscel, în urmă cu două zile. Acum, tânărul a ajuns în sânul familiei sale. Haideţi să-i aflăm povestea emoţionantă! 

de Redactia Observator

la 26.01.2024, 09:02

Vezi și

Mădălin Kercedi: Am zis să-mi găsesc şi eu ceva de lucru, decât acasă. Ce puteam să fac.

Aşa începe povestea lui Mădălin. Tânărul, în urmă cu nouă ani, s-a gândit să-şi facă un rost în viaţă pentru a-şi ajuta familia. A plecat de acasă în vara anului 2015, pe când avea doar 18 ani, iar de atunci nimeni nu a mai ştiut nimic de el. 

Mădălin plecase de acasă în speranţa unui viitor mai bun

Marinela Adam, verişoara lui Mădălin: A plecat singur. Şi-a luat buletinul în buzunar şi a plecat.  El voia să meargă la muncă. 

Pe acelaşi subiect

Aurica Mate, purtător de cuvânt IPJ Mureş: Din declaraţiile bărbatului rezultă faptul că acesta ar fi plecat de bună voie de la domiciliu, iar de la momentul plecării şi până în prezent a realizat pe raza mai multor judeţe, activităţi necalificate cu caracter personal. 

A ajuns să trăiască un coşmar la stână

Deşi a sperat la un trai mai bun, destinul avea altceva pregătit pentru el. În călătoria sa spre nicăieri, Mădălin s-a oprit la o stână din judeţul Braşov. Acolo însă, a ajuns să fie exploatat, chiar de cei care i-au promis viaţa pe care şi-o dorea. 

Mădălin Kercedi: Eram chinuit la oi, la vaci.

Marinele Adam, verişoara lui Mădălin: L-am întrebat că unde a stat. Unde a fost. Cu cine a stat. Ce s-a întâmplat. A zis că a fost la oi.  L-a ţinut o persoană un timp. Pe urmă l-a trimis la altcineva şi tot aşa. 

A fost alungat şi lăsat să moară de foame

După ce a fost alungat, Mădălin a ajuns să hoinărească pe străzi. În urmă cu două zile, drumul l-a dus în Câmpulung Muscel. Acolo a dat nas în an cu îngerii săi păzitori - patru jandarmi. 

Elvis Robert Nistor, Jandarmeria Argeş: Persoana era înfometată, îmbrăcată sumar, incoerent. Se vedea că suferă că e plecat de foarte mult timp şi că nu ştie unde se află.

Marian Mincu, Jandarmeria Argeş: Nu putea să ne spună cu exactitate de unde a venit şi când a venit în oraş.  

După ce au reuşit să-i afle numele, jandarmii au avut parte de un şoc.Tânărul era pe lista persoanelor dispărute de nouă ani. 

Miracol după 9 ani

Aurica Mate, purtător de cuvânt IPJ Mureş: La începutul lunii august 2015, polițiștii din cadrul I.P.J Mureș au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr, de 18 ani, din Târnăveni a plecat voluntar de la domiciliu.

Liviu Radu, IJJ Argeş: Persoana a fost dusă într-un spaţiu pentru persoane fără adăpost, unde a înnoptat. A primit alimente.

A doua zi, Mădălin a plecat împreună cu eroii săi spre familie. 

Reîntâlnire plină de emoţii

Doina Filip, mama lui Mădălin: Nici nu m-am gândit. La treaba asta nu m-am gândit. M-am gândit că nu mai vine. Că nu-l mai văd. 

Marinele Adam, verişoara lui Mădălin: Nu au mai crezut că-l va mai găsi vreodată. Vă daţi seama nouă ani de zile să nu ştii nimic de el. 

Ana Maria Crăciun, Jandarmeria Argeş: A fost o întâlnire foarte emoţionantă. Întâlnirea cu părinţii după nouă ani de zile a fost destul de grea. Adică, să nu se vadă atâta vreme. 

Doar anul acesta Mădălin ar mai fi trebuit să figureze în evidența poliţiei ca persoană dispărută. Acum poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să afle unde a stat tânărul în tot acest timp şi dacă a fost ţinut cu forţa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 9 voturi
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » "Eram chinuit la oi, la vaci". Chinul prin care a trecut Mădălin, tânărul găsit după 9 ani de dispariţie. 4 jandarmi i-au fost îngeri păzitori