Antena Meniu Search
x

Evacuare cu scandal în Galaţi

Aplicarea unui ordin judecătoresc s-a lăsat cu scandal la Galaţi.Un avocat a fost luat pe sus de jandarmi şi scos din clădirea care trebuia evacuată. Şi mai mulţi lideri de sindicate au fost şi ei scoşi tot cu forţa din săli

Vezi și

Aplicarea unui ordin judecătoresc s-a lăsat cu scandal la Galaţi. Un avocat a fost luat pe sus de jandarmi şi scos din clădirea care trebuia evacuată. Şi mai mulţi lideri de sindicate au fost şi ei scoşi tot cu forţa din săli

Totul a pornit de la o clădire de patrimoniu pentru care chiriaşii nu au mai plătit taxa de închiriere primăriei, de ani buni. 

Cu gesturi disperate, barbatul se agăţa de tot ce a găsit în cale în drumul spre maşina jandarmeriei. Cu doar câteva minute înainte, omul, avocat de meserie, a fost evacuat din clădirea din centrul Galaţiului. Stătea în calea unui ordin judecătoresc. Şi nu a fost singurul.

Jandarmii au fost chemaţi în ajutor de executorii care nu au putut nicicum să pună un ordin în aplicare. Dar nici chiriaşii nu s-au lăsat. Au sunat la 112.

Scandalul a pornit ieri de la clădirea construită la sfârşitul anilor 1800. Cea care a fost ocupată, cu acordul primăriei, de Federaţii Sindicale, în schimbul unei chirii şocante. 1 leu pentru metrul pătrat. Dar chiria nu a mai fost achitată din 2007, deşi spaţii din interior fuseseră subcontractate mult mai scump.

Hotărârea este executorie şi definitivă, dar chiriaşii au dreptul să facă recurs. Şi au profitat de acest drept. Dacă vor câştiga, oamenii sunt liberi să se întoarcă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Evacuare cu scandal în Galaţi