Antena Meniu Search
x

Excelența se învață de mic! Peste 500 de copii participă la activităţile organizate de Fundaţia Dan Voiculescu

Distracţie şi educaţie, în acelaşi timp. Aşa au început, şi anul acesta, cursurile organizate de clubul de excelență al Fundaţiei Dan Voiculescu.

Vezi și

Distracţie şi educaţie, în acelaşi timp. Aşa au început, şi anul acesta, cursurile organizate de clubul de excelență al Fundaţiei Dan Voiculescu. Peste 500 de copii, din Bucureşti şi din localităţile apropiate, participă la activităţile interesante.

Pe lângă noțiunile teoretice care îi ajută la școală sau la examene, cursurile organizate aici le dezvoltă logica, gândirea strategică, intuiția și creativitatea. Aseară, elevii au participat la primul curs de matematică distractivă, unde au învățat că misterele cifrelor sunt mai usor de descifrat într-un mediu informal.

Ca în fiecare an, cei mici au ales cursurile organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru dezvoltarea României. Aseară, au descoperit că matematica poate fi o joacă de copii.

Urzica Ecaterina, profesor de matematică Fundația Dan Voiculescu: "Noi vrem sa descoperim cifrele, să descoperim operațiile, dar toate făcute haios, ne jucam, coloram și analizăm vârsta. Le dezvoltă abilitatea de a descoperi cifrele, de a descoperi operațiile fara a le fi frică de ele."

Ianis are doar 7 ani și deja şi-a descoperit pasiunea pentru cifre şi calcule. La cursul de matematică distractivă, a venit să învețe lucruri noi, într-un mod distractiv.

Dan Dumbravă, părinte: "Materia preferată este matematica și am încercat să îmbinăm, să se distreze și să lucreze și  Asociația Dan Voiculescu este cea mai utila in acest sens."

Participanții la cursurile organizate de Fundaţia Dan Voiculescu pentru dezvoltarea României au şansa să  se implice şi în activităţi de voluntariat variate, precum şi la ore de consiliere vocaţională. Înscrierile sunt încă deschise. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Excelența se învață de mic! Peste 500 de copii participă la activităţile organizate de Fundaţia Dan Voiculescu