Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV! Iulia, tânăra artistă care îşi acuză soţul că a încercat să o ucidă, luptă împotriva violenţei domestice

Iulia, tânăra artistă care îşi acuză soţul că a încercat să o ucidă, nu uită şi nu iartă. Spune că bărbatul cu care era căsătorită de câteva săptămâni ar fi călcat-o în picioare şi i-ar fi spus să moară.

Vezi și

Iulia, tânăra artistă care îşi acuză soţul că a încercat să o ucidă, nu uită şi nu iartă. Spune că bărbatul cu care era căsătorită de câteva săptămâni ar fi călcat-o în picioare şi i-ar fi spus să moară.

La numai două săptămâni de la nuntă, soţul Iuliei ar fi încercat să o ucidă, acuză artista. Scandalul a izbucnit în miez de noapte, în casa lor din Capitală.

IULIA, artistă:

În momentul în care am ajuns în dressing şi m-am trezit cu capul în perete, ăla a fost cam knock-out, adică de acolo n-am mai avut ce să fac. La un moment dat, m-am trezit târâtă în curte şi el continua să mă lovească.

Iulia spune că nu are cum să ierte. Cu soţul său, un cunoscut sunetist, se va mai întâlni doar la notar, pentru divorţ. Şi nu va renunţa la plângerea depusă la poliţie, deşi unii apropiaţi ar fi încercat să o convingă să o retragă.

IULIA, artistă:

Nu vreau să-mi plătească mie, e vorba de un agresor în libertate, care reprezintă un pericol public din vedere social, pentru o altă femeie... Faptul că agresezi femeile din viaţa ta, nu sunt prima, mi se pare că ai o problemă.

Alex Mihuţ ar fi refuzat să stea de vorbă cu soţia care îl acuză. Şi nu a vrut nici să-şi spună propria variantă.

IULIA, artistă:

E greu să nu te doară, să nu faci demersurile astea, tu acţionezi împotriva unui om pe care acum două săptămâni l-ai iubit, făcea un cămin cu omul ăsta. E dureros, dar ştiu că nu pot să las lucrurile aşa.

La fiecare 30 de secunde, în România o femeie este bătută de partenerul ei. Iar 3 din 10 românce declară că au fost agresate fizic, verbal sau psihic încă de la vârsta de 15 ani. Oficial. Pentru că, în realitate, sunt mult mai multe victime care aleg de multe ori să tacă. După episodul trăit de ea, Iulia spune că vrea să le ajute. Va organiza un eveniment, care să le ofere informaţii tuturor femeilor în impas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » EXCLUSIV! Iulia, tânăra artistă care îşi acuză soţul că a încercat să o ucidă, luptă împotriva violenţei domestice