Antena Meniu Search
x

Explozie Braşov: Un bărbat a murit la spital! Alte cinci persoane sunt rănite

Un bărbat care a fost scos de sub dărâmături în urma exploziei produse, joi seară, la fabrica Vel Pitar din Braşov şi care suferise arsuri şi politraumatisme a murit la spital

Vezi și

Un bărbat care a fost scos de sub dărâmături în urma exploziei produse, joi seară, la fabrica Vel Pitar din Braşov şi care suferise arsuri şi politraumatisme a murit la spital

Incendiul produs în urma exploziei de la fabrica de pâine Vel Pitar din Braşov a fost stins, iar în momentul producerii deflagraţiei în clădire se aflau 11 persoane, cinci dintre acestea scăpând nevătămate.

Primarul municipiului Braşov, George Scripcaru, a declarat jurnaliştilor, după ce a discutat cu pompierii aflaţi la locul exploziei, că din primele verificări este posibil ca explozia să se fi produs din cauza nerespectării condiţiilor de prelucrare a făinii.

"Se pare că explozia s-a produs din cauza pulberilor emanate de la făina care era în proces de producţie, corelate cu ventilaţia care nu a fost dimensionată la capacităţile specifice calităţii de făină prelucrată", a spus Scripcaru, potrivit Mediafax.

Potrivit specialiştilor, în cazul în care, dacă nu sunt îndeplinite anumite condiţii în timpul procesului de producţie, în spaţiu închis vaporii de la făină care ajung la o anumită temperatură pot produce o explozie.

Totuşi, cauzele producerii exploziei sunt în curs de investigare, iar reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov sunt rezervaţi în a oferi, la ora actuală, o cauză probabilă.

CITEŞTE ŞI UPDATE. EXPLOZIE PUTERNICĂ la o fabrică de pâine din Brașov! Ultimul bilanţ este de şase răniţi

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Explozie Braşov: Un bărbat a murit la spital! Alte cinci persoane sunt rănite