Antena Meniu Search
x

UPDATE. EXPLOZIE PUTERNICĂ la o fabrică de pâine din Brașov! Ultimul bilanţ este de şase răniţi

O explozie puternică urmată de un incendiu a izbucnit, joi seară, în apropierea stadionului din Braşov, în timpul unui meci din Liga a II-a

Vezi și

O explozie puternică urmată de un incendiu a izbucnit, joi seară, în apropierea stadionului din Braşov, în timpul unui meci din Liga a II-a.

Cinci oameni au fost răniți în urma unei explozii puternice care s-a produs la o fabrică de pâine din Brașov aflată în apropierea stadionului unde se desfășura meciul de fotbal dintre FC Brașov și CSM Râmnicu Vâlcea.

UPDATE: 22.20: Victima prinsă sub dărâmături a fost salvată. Starea în care se află nu este foarte bună. Omul este semiconştient, are arsuri şi multiple traumatisme. A fost intubat de medicii SMURD iar acum este pregătit pentru a fi transportat la spitalul judeţean.

UPDATE:  21:15 Raed Arafat a declarat la o televiziune că cinci persoane sunt spitalizate. Mai multe echipe de intervenţie s-au format pentru a căuta alte persoane care ar fi putut fi surprinse de explozia produsă la moara fabricii de pâine Vel Pitar, a declarat Ciprian Sfreja, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

Bucăţi de ziduri şi metal din clădire au ajuns în mijlocul străzii. Mai multe echipaje ale ISU (nouă maşini cu apă şi spumă şi 12 ambulanţe) intervin la locul incendiului. Victimele rănite au arsuri între 10 şi 40% din suprafaţa corpului. Se pare că cel puţin zece persoane sînt prinse sub dărîmături, potrivit monitorulexpress.ro

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat că la ISU Braşov a fost declanşat Cod Roşu.

UPDATE: 20:45 5 persoane au fost transportate în urmă cu câteva minute la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. Potrivit unor martori starea de sănătate a victimelor transportate la spital este bună

UPDATE: 20:35 O persoană este căutată în acest momente sub dărâmături.

UPDATE:  20.21 9 ambulanţe şi 3 autocisterne cu apă sunt la faţa locului! În urmă cu puţin timp şi Prefectul Braşovului Mihai Mihaci a ajuns la faţa locului.

UPDATE: ORA: 20:19 Martorii spun că un corp din clădire s-a prăbușit! Au fost formate echipe de salvatori! Nu există pericolul de extindere a incendiului.

UPDATE: ORA: 20:15 Potrivit putătorului de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja a fost activat PLANUL ROŞU

UPDATE: ORA: 20:00 Explozia s-a produs la moara fabricii de pâine. Potrivit declarațiilor efectuate în urmă cu puţin timp de o parte din angajaţii fabricii de pâine în moară, la această oră, lucrau 4 persoane.

Flăcările uriaşe au fost surprinse în direct de camerele video de la stadionul FC Braşov. Joi seară, pe stadionul din Braşov, în spatele căruia se află fabrica de pâine unde a avut loc explozia, se desfăşura meciul între echipele de fotbal FC Braşov şi CSM Râmnicu Vâlcea din Liga a II-a de fotbal. Explozia s-a văzut şi de pe stadionul braşovean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » UPDATE. EXPLOZIE PUTERNICĂ la o fabrică de pâine din Brașov! Ultimul bilanţ este de şase răniţi