Antena Meniu Search
x

Video Expoziţie canină la Satu Mare. Peste 350 de exemplare din toate rasele au defilat prin faţa spectatorilor şi a arbitrilor

Satu Mare găzduieşte zilele acestea o spectaculoasă expoziţie chinologică, la care participă peste 350 de câini. Cei mai mulți dintre stăpâni sunt din România, însă sunt prezenți și competitori din Germania, Ucraina, Franța sau chiar Statele Unite ale Americii. Juriul este format din specialiști din țară, dar și din străinătate. 

de Redactia Observator

la 10.04.2022, 10:07

Vezi și

Cele mai frumoase exemplare din toate rasele au defilat prin faţa spectatorilor şi a arbitrilor. Ciobăneştii germani, belgieni ori carpatini, boxerii, terierii, sau copoii ardeleneşti, s-au plimbat ţanţoşi sub sutele de priviri admirative.

Marius Ionescu, participant: Creştem câini de înaltă calitate genetică, facem teste de displazie, facem profil ADN la câini, în Germania. Pic a fost la Paris, la Praga, practic cred că în toată Europa. 

Competiţia se organizează de 46 de ani la Satu Mare şi reprezintă o tradiţie atât pentru concurenţi, cât şi pentru localnici. 

Zsolt Molnar - organizator: Satu Mare e un un punct foarte importanat chinologic din România. Aici întotdeauna se organizează nişte expoziţii mari, expoziţii cu mulţi câini frumoşi. 

Istvan Antal - arbitru international: Eu călătoresc mult şi am arbitrat în multe ţări, sunt oraşe mult mai mari unde nu există atât public, deci în mod deosebit felicitări publicului sătmărean şi organizatorilor. E un eveniment frumos 

În plus, spun experţii, un patruped este extrem de important în sânul unei familii. 

Istvan Antal - arbitru international: Părinţii care se gândesc să dea un animal la copil, acel copil va câştiga enorm de mult în viaţă, pentru că va fi răspunzător, va şti că răspunde de acel câine, trebuie să aibă grija şi dragostea pentru natură şi animale.

La concursul internațional de la Satu Mare participă competitori din 14 ţări. Spectacolul canin are loc pe stadionul Someşul, din Satu Mare, şi se va încheia astăzi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Expoziţie canină la Satu Mare. Peste 350 de exemplare din toate rasele au defilat prin faţa spectatorilor şi a arbitrilor