Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Expozitie de steaguri la Oradea

Oradenii care trec azi pe la targul de turism au ce admira, pe langa ofertele de vacante. Aproape 200 de steaguri frumos colorate, lucrate manual, reprezentand toate tarile lumii, sunt expuse si cine vrea poate pleca cu steagul preferat acasa.

de Redactia Observator

la 24.03.2013 , 12:37

Domna Iuliana Chelu si-a descoperit pasiunea pentru drapele in urma cu sapte ani. A inceput cu steagul Oradei si nu s-a mai oprit. Acum se mandreste cu aproape doua sute de modele, toate lucrate manual.

“Ca este vorba despre steaguri personalizate, ca este vorba de steagurile tuturor tarilor lumii, le-am lucrat cu foarte multa migala si cu multa atentie ca sa le executam axact cum sunt ele”, povesteste ea.

Vezi și

Zilele acestea le-a expus pe toate la un targ de turism, iar drapelele ei le-au facut o concurenta serioasa ofertelor turistice. Vrajiti de steaguri, multi vizitatori aproape ca au uitat de ce au venit la targ.

Steagurile arata foarte bine, dar in spatele lor este si munca pe masura. Trebuie multa atentie ca materialul sa fie taiat la masura potrivita, imbinat asa cum trebuie, franjurile sa fie egale, iar steagurile care au stema au nevoie de o atentie si mai speciala.

Iar recompensele se lasa asteptate. Oamenii privesc, lauda si pleaca. Putini se hotarasc sa le cumpere.

 “Nu acest lucru conteaza cel mai mult, conteaza sa-ti placa ceea ce faci, pentru ca nu este un articol ce se cere in fiecare zi, dar este o placere cand vezi atata culoare si atata informatie”, spune, optimista, Iuliana Chelu.

Expozitia de steaguri de la Targul de turism din Oradea poate fi admirata si azi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Expozitie de steaguri la Oradea