Antena Meniu Search
x

Faleza de opt milioane de euro, dintre Mamaia şi Năvodari, arată jalnic

Promenada de 8 milioane de euro, pe care turiştii se plimbau admirând marea, între Mamaia şi Năvodari, arată jalnic. Cu o lună înainte de începerea sezonului estival, plăcile de granit, care-i dădeau un aer rustic, sunt sparte.

de Redactia Observator

la 03.04.2019, 23:02

Vezi și

Promenada de 8 milioane de euro, pe care turiştii se plimbau admirând marea, între Mamaia şi Năvodari, arată jalnic. Cu o lună înainte de începerea sezonului estival, plăcile de granit, care-i dădeau un aer rustic, sunt sparte. Băncile sunt rupte, iar jardinierele goale. Peisajul este dezolant, iar locul poate fi periculos pentru trecători. 

Gândită ca o promenadă în stil rustic, cu foişoare din lemn şi lampadare, aleea lungă de patru kilometri ar fi trebuit să fie atracţia staţiunii Năvodari.

La 3 ani de la inaugurare, investiţia de 8 milioane de euro s-a dus pe apa mării. 

După o investiţie enormă din fonduri europene, promenada ar fi trebuit să impresioneze printr-o arhitectură deosebită, mobilier urban modern, spaţii verzi, dar şi stâlpi cu energie regenerabilă.

Sute de mii de turişti se plimbă în fiecare vară pe aici. Doar că peisajul îi dezamăgeşte.

Localnicii se jenează de modul în care arată faleza Mamaia - Năvodari

Din zidul care delimitează plaja lipsesc plăci de granit, vopseaua s-a cojit pe lampadare, iar foişoarele sunt vandalizate. 

Localnicii recunosc că le este ruşine să-şi cheme prietenii din alte oraşe să vadă faleza.

Dalele din granit sunt sparte şi multe dintre ele au căzut. Cu siguranţă, lucrarea nu a fost una care să dureze în timp.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primarul din Năvodari este în concediu şi are telefonul închis, iar viceprimarul a promis un punct de vedere, însă ulterior nu a mai răspuns la apeluri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Faleza de opt milioane de euro, dintre Mamaia şi Năvodari, arată jalnic