Antena Meniu Search
x

Familia lui Abel a lansat un apel la voluntari pentru o actiune de cautare

Romania e pe urmele lui Abel, sotia lui reface traseul marii lor iubiri! Cu fotografiile lui in fata si cu o avalansa de amintiri, familia omului de afaceri a stat de vorba cu reporterii Observator

Vezi și

Cu ochii in lacrimi, sotia si fiul repeta obsesiv un apel: "Sa-l gasim pe Abel!" Si vorbesc despre ultima zi petrecuta impreuna si despre omul pe care nu l-au mai vazut de peste doua saptamani. "Nu pot sa realizez ca nu mai e. Iti trebuia foarte mult sa il enervezi pe Abel. Era cat se poate de bland. Nu pot sa cred ca nu se mai intoarce", povesteste Luminita Apostol.

Cand sufletul pereche iti este rapit, raman fotografiile, lacrimile si amintirile. In spatele lor e o poveste, desprinsa parca din romane de dragoste sfarsite tragic. Luminita avea doar 15 ani cand l-a privit pentru prima oara pe cel care avea sa-i devina sot, pe Abel.

Ani mai tarziu, un fotograf imortalizeaza fericirea unui mire, alaturi de mireasa lui. "Dupa ce ne-am casatorit, tot la doua zile facea piata si imi aducea cate un buchet de flori. Ultima data, mi-a adus o lalea mov si, peste doua zile, mi-a adus un bujor roz".

Un fiu le-a luminat viata. Albert, acum om in toata firea, si-a petrecut ultimele zile in cautarea tatalui. Pe el, Abel l-a invatat tot ce conteaza in viata: "sa fiu corect si sincer".

Asa era Abel, avea principii. In tot ce construia, punea suflet. Nu faceau exceptie baza sportiva si restaurantul lui din Arad. I-au fost a doua casa si, ar spune anchetatorii, ultimele locuri pe care le-a vazut, inainte sa fiu ucis. "Afacerea era viata lui. Era atat de prins, era sufletul lui", mai povesteste femeia.

Insa in afaceri se invart bani, iar banii atrag invidii si asociati. Cand sotii Buleu s-au asezat la aceeasi masa cu Abel, totul s-a transformat. Pe 1 mai, cand oamenii isi petreceau ziua libera la restaurantul lui, Abel a venit acasa, la familie: "Cand a venit acasa si a mancat, chiar a facut o gluma: "Da' desert de fasole de ce n-ai facut?" Mi-a spus: "Sarutmana pentru masa", m-a pupat cum facea el de obicei. S-a dus si s-a intins la televizor si s-a uitat la stiri". Dupa ce si-a sarutat sotia pentru ultima oara, s-a intors la restaurant, iar seara, a disparut. "Eu m-am intins pe canapea asteptandu-l. Am zis ca il astept si am adormit. M-am dus in dormitor si am vazut ca nu-i. Atunci am simtit ceva in stomac". A fost o premonitie a ce avea sa vina. De atunci, au trecut doua saptamani infernale de cautari si sperante care mor incet, de la o zi la alta. Sotul asociatei, presupusul criminal, e dupa gratii.

Acum, Luminita asteapta un semn de sus: "Eu nu am decat un singur Dumnezeu, la care ma rog incontinuu. Si ma rog sa-mi dea putere sa pot sa trec peste asta si sa pot sa fiu alaturi de Albert". Se roaga si la oricine poate avea informatii despre Abel. Familia face un apel la cei care au fost la baza sportiva in seara disparitiei sa le scrie pe blog sau sa sune la politie: [email protected]

Romania e pe urmele lui Abel. Luminita e pe urmele marii ei iubiri, de la care i-au ramas amintiri, fiul si verigheta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Familia lui Abel a lansat un apel la voluntari pentru o actiune de cautare