Antena Meniu Search
x

Familia Regală şi zeci de credincioşi vor participa la parastasul de 40 de zile al Regelui Mihai!

Slujba va fi oficiată la Mănăstirea Curtea de Argeş de trei preoţi, în frunte cu Înalt Preasfinţitul Calinic.

Vezi și

Slujba va fi oficiată la Mănăstirea Curtea de Argeş de trei preoţi, în frunte cu Înalt Preasfinţitul Calinic. După încheierea perioadei de doliu, românii vor putea vizita mormântul Majestăţii Sale.

Zeci de localnici şi turişti sunt aşteptaţi mâine la Curtea de Argeş, unde se va ţine parastasul de 40 de zile pentru regele Mihai. 

Caliopie Ichim, consilier eparhial: "La 40 de zile, merge sufletul la judecata cea din urmă şi dă socoteală de faptele pe care le-a săvârşit în viaţa pământească."

Slujba de pomenire va avea loc în prezenţa Familiei Regale şi a apropiaţilor, în Vechea Catedrală Episcopală și Regală de la Mânăstirea Curtea de Argeș. Publicul va avea acces doar în curtea Mănăstirii. 

Caliopie Ichim, consilier eparhial: "Nu o să aglomerăm soborul, vor fi trei preoţi, avându-l în frunte pe Înalt Preasfinţitul Arhiepiscop Calinic."

După ceremonie, familia se va îndrepta spre Necropola Regală, unde va ţine un moment de reculegere. 

La sfârşitul perioadei de doliu, mormântul regelui va putea fi vizitat de turişti.

Slujba va fi oficiată de la ora 12. Pentru ca totul să se defăşoare în siguranţă, forțe de ordine importante vor fi mobilizate în oraș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Familia Regală şi zeci de credincioşi vor participa la parastasul de 40 de zile al Regelui Mihai!