Antena Meniu Search
x

Familie decimată în prag de Crăciun

Italia este în şoc, după ce, în prag de sărbători, un sucevean stabilit acolo a încercat să îşi ucidă soţia şi cei doi copii şi apoi s-a sinucis.

Vezi și

Italia este în şoc, după ce, în prag de sărbători, un sucevean stabilit acolo a încercat să îşi ucidă soţia şi cei doi copii şi apoi s-a sinucis. 

Era convins că soţia îl înşeală şi îi droghează pe cei mici, iar când a rămas fără serviciu, problemele s-au agravat. Din fericire, victimele au supravieţuit şi sunt îngrijite de medici, la spital. Băiatul cel mic este însă în stare gravă. La doar cei 9 ani, a suferit şi un stop cardiac.

În prag de sărbători, în sufletul acestei mame din Suceava nu e loc de bucurie. Ci de multă durere. Departe de casă, în Italia, fiul ei, Ionel şi-a luat viaţa după ce a încercat să îşi ucidă familia în mod barbar.

Înarmat cu un ciocan, şi-a lovit soţia, Corina, şi pe fiul cel mic, în timp ce dormeau. Apoi s-a dus în camera băiatului mai mare. Nici adolescentul de 16 ani nu a scăpat de furia tatălui.

Din România au fost chemaţi şi carabinierii. Speriată, pentru că nimeni din familie nu îi răspundea la telefon, mama bărbatului a sunat o vecină. Ea i-a confirmat cele mai negre temeri. Din zori, în casă erau luminile aprinse şi nu se auze nicio mişcare. Nici copiii nu ajunseseră la şcoală.

Femeia spune că tragedia putea fi evitată dacă italienii îi asculltau. Cazul lui Ionel Shipor a fost adus în atenţia autorităţilor medicale, şi nu o dată. Duminică bărbatul a fost chiar dus la camera de gardă. În zadar însă. Cateva ore mai tarziu a fost eliberat. Mai speriat, mai panicat, convins ca serviciile sociale, care îl supravegheau, îi vor lua familia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Familie decimată în prag de Crăciun