Antena Meniu Search
x

O întreagă familie din Bistriţa-Năsăud a fost săltată de poliţişti, în urma unei descinderi

Descoperire şocantă în urma unei descinderi în localitatea Tureac, din Bistriţa-Năsăud. O femeie de 38 de ani, care suferă de un handicap grav, a fost găsită captivă într-o anexă gospodărească la una dintre casele percheziţionate de poliţişti. 

de Redactia Observator

la 10.05.2020, 13:55

Vezi și
  • O femeie, ținută captivă într-o anexă
  • Îngrijitoarea și soțul ei, cercetați pentru lipsire de libertate

Femeia se afla în grija unei localnice, iar complice la sechestru ar fi şi soţul îngrijitoarei. Amândoi sunt cercetaţi acum pentru lipsire de libertate, iar victima a fost preluată de organele abilitate.

În timpul cercetărilor, însă, poliţiştii au depistat în locuinţa familiei şi o armă letală de vânătoare, dar şi substanţe periculoase.

În plus, fiul acestora, un tânăr de 19 ani, ar fi condus, în repetate rânduri, un autoturism fără a deţine permis de conducere şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor.

După reţinerea de 24 de ore, bărbatul a primit arest preventiv, iar femeia - arest la domiciuliu, pe când fiul lor a fost plasat sub control judiciar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » O întreagă familie din Bistriţa-Năsăud a fost săltată de poliţişti, în urma unei descinderi