Antena Meniu Search
x

Fată de 19 ani din Galați, amendată după ce și-a sunat familia să le spună că a fost răpită. Sora ei a alertat Poliţia

O fată de 19 ani, amețită de alcool și droguri, și-a păcălit familia că a fost răpită și e ținută cu forța într-un spaţiu din municipiul Galaţi, de unde observă o piscină, un drum de centură şi un pod, iar acum e bună de plată.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 09.07.2020, 16:16

Fată de 19 ani din Galați, amendată după ce și-a sunat familia să le spună că a fost răpită. Sora ei a alertat Poliţia
Fată de 19 ani din Galați, amendată după ce și-a sunat familia să le spună că a fost răpită. Sora ei a alertat Poliţia - Profimedia Images/ imagine ilustrativă
  • Când a fost prinsă, tânăra a declarat că totul e o glumă și că se află în Italia.
  • Fata de 19 ani a fost sancţionată pentru alarmarea Poliției fără motiv întemeiat.

Tânăra a fost amendată pentru alarmarea Poliţiei după ce şi-a păcălit membrii familiei că a fost răpită, iar aceştia au sunat la 112, cerând ajutorul oamenilor legii. 

Când a fost prinsă, tânăra a declarat că se află, de fapt, în Italia, dar a vrut să le facă rudelor o glumă de ziua ei, punând totul pe seama consumului de alcool şi a etnobotanicelor.

Sora fetei, o tânără de 23 de ani din comuna Vânători, a sunat la 112 și a anunțat grozăvia, fără să știe că totul e doar o păcăleală.

În urma verificărilor efectuate şi a discuţiilor telefonice purtate cu presupusa persoană vătămată, pe numărul de telefon pus la dispoziţie de mama acesteia, un număr din Italia, poliţiştii şi-au dat seama că cele sesizate nu se confirmă, scrie news.ro.

Astfel, în urma unui apel video, tânăra de 19 ani a declarat că se află în Italia şi nu este victima vreunei infracţiuni, dar a dorit să facă o glumă cu membrii familiei sale, chiar de ziua sa de naştere, punând totul pe seama consumului de băuturi alcoolice şi a substanţelor halucinogene.

Tânăra de 19 ani a fost sancţionată pentru alarmarea organelor de menţinere a ordinii publice, prin darea semnalelor de pericol, fără motiv întemeiat.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Fată de 19 ani din Galați, amendată după ce și-a sunat familia să le spună că a fost răpită. Sora ei a alertat Poliţia