Antena Meniu Search
x

Fata dispărută în Munții Retezat este de negăsit!

Daliana este de negăsit! Fata de 14 ani, dispărută în Munţii Retezat de cinci zile, este căutată zi-lumină de autorităţi şi voluntari.

Vezi și

Daliana este de negăsit! Fata de 14 ani, dispărută în Munţii Retezat de cinci zile, este căutată zi-lumină de autorităţi şi voluntari.

Pe cărările montane şi în localităţile din jur, prin aer, cu elicopterul dar şi în ape. Până acum eforturile par în zadar. Pozele fetei au fost răspândite pretutindeni, în speranţa că cineva o recunoaşte. Daca vi se intampla acest lucru.sunteti rugat să sunati imediat la 112.

Din mână în mână, poza cu chipul rotund al Dalianei, copila dispărută miercuri în munţi, a ajuns până acum la sute, poate mii de oameni. Dar ochii ei verzi n-au fost văzuţi de nimeni, de-atunci. Netulburate de la ţinta lor, autorităţile n-au oprit căutările.

De cinci zile, paşii salvatorilor străbat munţii. Poliţişti însoţiţi de câini, echipe de la jandarmerie şi ISU Hunedoara şi chiar localnici voluntari. Pentru că nu au niciun indiciu pe unde-ar fi putut s-o ia fata, autorităţile o caută peste tot. În acest moment, Daliana ar putea fi oriunde.

În căutările lor, scafandrii au sărit deja în apele dimprejurul masivului, inclusiv în Lacul Gura Apelor. Copacii şi vegetaţia strânse pe fundul apei de-a lungul vremii le îngreunează însă misiunea.

Daliana a dispărut pe 20 august din grupul colegilor ei de la centrul de plasament Lupeni, venit într-o tabără organizată de un preot în zona Poiana Pelegii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Fata dispărută în Munții Retezat este de negăsit!