Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A murit fata spulberată pe trecerea de pietoni din faţa spitalului Bagdasar Arseni, dar nimeni nu ştie cine este (Video)

Tânăra de aproximativ 20 de ani, spulberată pe o trecere de pietoni din Bucureşti, în timp ce se afla în compania unui tânăr, lovit şi el de maşină, a decedat la spital. Beat la volan, şoferul i-a spulberat pe amândoi, apoi a fugit, însă a fost prins în scurt timp şi reţinut.

de Cristian Ionescu

la 24.02.2019 , 13:39

Fata încă nu a fost identificată

Tânăra de aproximativ 20 de ani, spulberată pe o trecere de pietoni din Bucureşti, în timp ce se afla în compania unui tânăr, lovit şi el de maşină, a decedat la spital.

Beat la volan, şoferul i-a spulberat pe amândoi, apoi a fugit, însă a fost prins în scurt timp şi reţinut.

Fata încă nu a fost identificată

Articolul continuă după reclamă

Cei doi tineri erau la prima întâlnire, iar băiatul a spus că ştie doar numele mic al fetei, Denisa şi că fata mai are 3 fraţi. Ei se aflau la prima întâlnire în seara respectivă şi abia se cunoscuseră.

Cei doi se aflau pe trecerea de pietoni, când un şofer, în loc să oprească, a accelerat şi i-a lovit în plin pe cei doi tineri, aruncându-i în aer, la câţiva metri.

Amândoi au fost transportaţi de urgenţă la spital, iar şoferul a fost prins ulterior şi reţinut.

Medicii fac apel public

Medicii fac un apel public, în acest caz. Trebuie să anunţe familia victimei şi nu au nicio informaţie despre identitatea acesteia.

Șoferul de 34 de ani a fost prins și adus în fața judecătorului, cu propunere de arestare preventivă.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » A murit fata spulberată pe trecerea de pietoni din faţa spitalului Bagdasar Arseni, dar nimeni nu ştie cine este (Video)