Antena Meniu Search
x

Felicitări și mesaje de 1 Iunie 2023, Ziua Copilului. Cele mai frumoase urări pentru copii și părinți

Felicitări și mesaje de 1 iunie 2023. 1 iunie este ziua care marchează Ziua Copilului, unde îi celebrăm pe cei mici și inocența lor. Iată câteva mesaje de 1 iunie și urări care să aducă zâmbetul pe buze atât copiilor, cât și celor care le-au dat viață.

de Redactia Observator

la 01.06.2023, 07:12

Felicitări și mesaje de 1 Iunie 2023, Ziua Copilului. Cele mai frumoase urări pentru copii și părinți
Felicitări și mesaje de 1 Iunie 2023, Ziua Copilului. Cele mai frumoase urări pentru copii și părinți - Shutterstock

Felicitări și mesaje de 1 iunie 2023. Marcăm evenimentul prin mesaje de 1 iunie, care să-i facă pe cei dragi să știe că ne gândim la ei, într-o zi specială ca aceasta. 1 iunie este ziua care sărbătorește inocența și copilăria. Este o sărbătoare care de îndemmnă pe toți, de la mic la mare, să ne bucurăm de toate lucrurile frumoase din jurul nostru și, precum cei mici, să visăm mereu la lucrurile pe care ni le dorim cu ardoare. Marcăm evenimentul prin mesaje de 1 iunie, care să-i facă pe cei dragi să știe că ne gândim la ei, într-o zi specială ca aceasta.

 Ziua Copilului a fost menţionată pentru prima dată la Geneva la Conferinţa Mondială pentru Protejarea şi Bunăstarea Copiilor în august 1925.

Felicitări cu mesaje emoționante de 1 Iunie 2023

"Din suflet, pentru toţi copiii lumii, azi vă dorim doar bucurii. La mulţi ani!"

Pe acelaşi subiect

"Să te bucuri de toate minunile acestei lumi şi viaţa să-ţi fie mereu veselă. La mulţi ani!"

"La mulți ani celor mai puri oameni de pe pământ, copiilor noștri și celor mari, care păstrează copilul în suflet. 1 iunie fericit!"

"La mulți ani de Ziua Copilului. Să vă bucurați de toate minunile lumii. Să aveți o sărbătoare frumoasă!"

Mesaje pentru copii de 1 Iunie

"Copilăria e vârsta la care cea mai profundă bucurie este un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plină de lumină și armonie. Să vă bucurați de ea, dragi copii. La mulți ani de 1 iunie".

"Îți doresc să fii sprijinit de adevărații tăi prieteni de-a lungul vieții, să fii încrezător în înțelegerea și susținerea părinților, iar pe drum mereu să te însoțească razele soarelui, astfel încât să zâmbești necontenit."

"Să trăiești cu adevărat tot ceea ce simți acum. Sunt cele mai frumoase, pure și liniștite clipe din drumul tău în viață"

"Ești copil, dar vei crește. Să crești cu sufletul curat și să nu uiți niciodată de copilul din tine. Nu-l ascunde și nu-l acoperi cu greutățile vieții"

"La mulți ani, copile! Bucură-te de fiecare zi. Ești plin de iubire și puritate. Să nu renunți niciodată la ele!"

Mesaje haioase pentru adulti de 1 Iunie

"Să fii copil e tare greu când ești adult."

"Ieri erai copil, acum, brusc, aștepți ziua de salariu."

"Toți adulții vor să fie copii când alarma sună la 5 dimineața."

"E greu să fii copil cânf facturile îți bat la ușă."

Urari de 1 Iunie pentru parinti

"Să-i creșteți și să-i iubiți cu aceeași puritate cu care ei împărtășesc iubirea. Dragi părinți, la mulți ani copiilor voștri!"

"Să fii părinte e cel mai frumos și mai complicat lucru. Trebuie să-i iubești atât de mult încât, la un moment dat, să le dai drumul. Țineți-vă copiii în brațe și nu-i lăsați singuri, niciodată!"

"Cea mai mare fericire a voastră, dragi părinți, sunt ei, copiii. Ziua de azi e despre ei, despre tot ce reprezintă și despre cât de multă iubire pot aduce în această lume!"

"La mulți ani copiilor voștri. Rodul iubirii voastre a creat cel mai frumos dar pe care un om îl poate primi. Să-i protejați o viață și dincolo de ea"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Felicitări și mesaje de 1 Iunie 2023, Ziua Copilului. Cele mai frumoase urări pentru copii și părinți