Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Femeia care s-a aruncat de la etajul 9 al Spitalului de Urgenţă din Craiova şi-a dorit moartea

A făcut tot ce i-a stat în putere să plonjeze spre moarte. Femeia care a căzut de la etajul 9 al unui spital din Craiova s-a zbătut să scape din mâinile asistentelor care se luptau s-o salveze.

de Redactia Observator

la 27.03.2014 , 19:42

 Pentru psihologi, gestul ei final a fost un strigăt de disperare. Nimeni nu îşi poate explica ce a adus-o pe femeie în faţa morţii. Vă avertizăm că urmează imagini cu puternic impact emoţiomal.

O luptă enormă pentru viaţă, la înălţime. Ea a vrut să moară, toţi ceilalţi s-au împotrivit. Şi salvarea părea aproape.

Vezi și

Dar dorinţa sfârşitului a atârnat mai greu. Bolnavi, medici, poliţişti. Zeci de oameni au fost martorii sinuciderii. De sus, de la etajul nouă, priveau neputincioase asistentele care încercaseră să o tragă înapoi, pe geam. Au vrut atât de mult să o ajute, încât şi-au fracturat mâinile.

Femeia care a renunţat la viaţă avea 45 de ani. Avea un soţ şi o fiică. În tot acest timp, în locul în care alţii nu ştiu cum să facă să îşi mai prelungească viaţa, ea a mers înspre moarte. În faţa spitalului, i s-au aprins lumânări. Până şi vecinele o plâng.

Oamenii vorbesc despre o depresie veche de câţiva ani. Însă gestul final, interpretat de psihologi, ar fi de fapt un mesaj dureros şi disperat. Ce a gândit femeia când a plonjat spre moarte e încă un mister.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Femeia care s-a aruncat de la etajul 9 al Spitalului de Urgenţă din Craiova şi-a dorit moartea