Antena Meniu Search
x

Femeia ucisă şi abandonată la marginea oraşului Ploieşti a fost identificată!

E alertă în toată ţara după crima din Ploieşti! Uciaşul este încă liber, după ce a luat viaţa unei mame şi apoi a abandonat-o la marginea oraşului. A bătut-o crunt înainte de crimă. Tatiana avea 40 de ani şi era căsătorită cu un cadru militar. Soţul ei a fost audiat, dar nu se află pe lista de suspecţi! Nimeni nu înţelege cine i-ar fi vrut răul Tatianei.

Vezi și

E alertă în toată ţara după crima din Ploieşti! Uciaşul este încă liber, după ce a luat viaţa unei mame şi apoi a abandonat-o la marginea oraşului. A bătut-o crunt înainte de crimă.

Tatiana avea 40 de ani şi era căsătorită cu un cadru militar. Soţul ei a fost audiat, dar nu se află pe lista de suspecţi! Nimeni nu înţelege cine i-ar fi vrut răul Tatianei.

Iniţial, identitatea victimei nu a fost cunoscută pentru că în geanta acesteia nu s-ar fi aflat şi actele. Într-un final, femeia a fost identificată ca Tatiana Tudor, o femeie de 43 de ani din Ploieşti, care stătea în zona de vest a oraşului.

Anchetatorii nu au făcut publice elemente din anchetă, însă au exclus ca ipoteze de lucru sinuciderea sau accidentul, singura variantă fiind omuciderea. Surse neoficiale vorbesc despre faptul că Tatiana Tudor ar fi avut o bogată activitate pe reţele de socializare şi, în ultima vreme, ar fi vorbit foarte mult cu un bărbat. Deocamdată, însă, se lucrează la un cerc de suspecţi şi nici nu au avut loc audieri.

Femeia a plecat de acasă miercuri dimineaţă, în jurul orei 9.00, iar de la ora 14.00 nu se mai ştie nimic despre ea, autopsia indicând ca interval al morţii o oră cuprinsă între 00.00 şi 04.00 din noaptea de miercuri spre joi.

Ancheta este coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

"Fericirea cea mai mare a unui om este atunci când sufletul îşi află liniştea, iar inima, iubirea!“, este una dintre ultimele postări ale Tatianei Tudor pe Facebook. Rândurile sunt scrise marţi seară, 2 august, în jurul orei 18.00, cu doar o zi înainte de a deveni victima crimei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Femeia ucisă şi abandonată la marginea oraşului Ploieşti a fost identificată!