Antena Meniu Search
x

Femeie băgată cu forța în ambulanță, la Cluj-Napoca, după un scandal cu polițiștii pe motiv că nu purta mască [Video]

Scene tulburătoare s-au petrecut, duminică, pe o stradă din Cluj-Napoca, unde o femeie a fost băgată cu forța într-o ambulanță, după ce a refuzat să se legitimeze și a fost agresivă cu agenții de poliție.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 25.10.2020, 15:52

Femeie băgată cu forța în ambulanță, la Cluj Vezi și
  • Femeia a refuzat să se legitimeze și le-a dat agenților de poliție cinci nume false, în speranța că nu va fi amendată.
  • Polițiștii au chemat un echipaj de ambulanță când femeia a devenit agresivă.

Totul a plecat de la faptul că femeia nu purta mască de protecție. Un echipaj de Poliție a oprit-o pe stradă și a informat-o verbal despre obligativitatea de a avea mască în spațiul public.

I-a cerut să se legitimeze, moment în care ea le-a dat cinci nume, însă niciunul nu era cel real. Polițiștii au insistat să-i afle identitatea iar femeia a devenit recalcitrantă și agresivă cu agenții. 

Când au văzut că femeia devine din ce în ce mai agresivă, polițiștii au solicitat un echipaj de Ambulanța la fața locului care a preluat-o pe aceasta.

Femeia a continuat scandalul iar imaginile filmate de martori surprind momentul în care ea este luată cu forța și băgată în ambulanță.

Ulterior, ea a fost transportată la o unitate medicală de specialitate care va stabili dacă persoana în cauză suferă de tulburări psihice.

Acest articol a fost realizat cu informații obținute de reporterul Observator Alex Prunean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Femeie băgată cu forța în ambulanță, la Cluj-Napoca, după un scandal cu polițiștii pe motiv că nu purta mască [Video]