Antena Meniu Search
x

O femeie din Bistriţa şi-a bătut bărbatul, după o ceartă. De frică, omul a cerut ordin de protecţie

O femeie din Bistriţa şi-a luat la bătaie bărbatul, după o discuţie în contradictoriu, bărbatul fiind nevoit ulterior să ceară ordin de protecţie de frica femeii. Poliţiştii au deschis şi dosar penal pe numele femeii, pentru violenţă în familie.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 28.10.2019, 21:55

- Foto Profi Media - Imagine cu caracter ilustrativ

O femeie din Bistriţa şi-a luat la bătaie bărbatul, după o discuţie în contradictoriu, bărbatul fiind nevoit ulterior să ceară ordin de protecţie de frica femeii.

Poliţiştii au deschis şi dosar penal pe numele femeii, pentru violenţă în familie.

Dosar penal pentru violenţă în familie, după ce o femeie şi-a bătut iubitul

Polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud au întocmit dosar penal pentru violență în familie și, totodată, au emis un ordin de protecție provizoriu pentru un bărbat de 40 de ani, din Bistrița.

Bărbatul ar fi fost bătut chiar de consoarta sa, în vârstă de 44 de ani, care s-a aprins prea tare în urma unei discuţii în contradictoriu.

Femeia nu mai are acum voie să se apropie de iubitul său, pe care l-a pedepsit cu atâta violenţă.

O altă tânără, de această dată din Dâmboviţa, este şi ea subiectul unui dosar penal, după ce femeia a bătut doi bărbaţi, nu unul, într-un bar, după care a distrus mobilierul localului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O femeie din Bistriţa şi-a bătut bărbatul, după o ceartă. De frică, omul a cerut ordin de protecţie