Antena Meniu Search
x

O femeie, mamă a unui copil de 12 ani este căutată de mai bine de 24 de ore, în apele Dunării

O tânără mamă este căutată de mai bine de 24 de ore în apele Dunării după ce barca în care se afla cu alte două persoane s-a răsturnat.

Vezi și

O tânără mamă este căutată de mai bine de 24 de ore în apele Dunării după ce, aseară, barca în care se afla cu alte două persoane s-a răsturnat. Era supraîncărcată, spun martorii. În apropiere de Sulina, mica ambarcaţiune ar fi trecut peste o geamandură. Toţi pasagerii au căzut în apă. Au fost găsiţi numai doi, care sunt şi acum în spital. 

Trei persoane într-o barcă mică, plină cu mobilă, împotriva curenţilor puternici ai Dunării. Un bărbat, sora lui şi o vecină plecaseră pe apă din Tulcea, spre localitatea Letea. Toţi aveau veste de salvare.

La mila opt, aproape de Sulina, barca ar fi trecut peste un buştean sau peste o geamandură şi oamenii au pierdut controlul. Toţi au fost aruncaţi în apă. 

Bărbatul tocmai ce ieşise de la dializă. Este pe lista de transplant renal. A reuşit să se salveze, după ce a căzut în Dunăre. La fel şi sora lui, care a fost lovită de elicea motorului bărcii. Însă femeia care era cu ei a fost trasă de curenţi. I s-ar fi desfăcut şi vesta de salvare la contactul cu apa. Căutările au început imediat. 

Tânăra dispărută se numeşte Olimpia Pocora, are 36 de ani şi este mama unui copil de 12 ani. Anul trecut, soţul ei a murit. Ieri, femeia ar fi vrut să ajungă acasă, la Letea, şi a ales să nu ia catamaranul, ca să econimisească nişte bani.

De o zi şi o noapte, este căutată în apele Dunării. Iar timpul nu trece în favoarea ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O femeie, mamă a unui copil de 12 ani este căutată de mai bine de 24 de ore, în apele Dunării