Antena Meniu Search
x

O femeie din Râșnov ține peste 20 de câini în curte, spre disperarea vecinilor

Zeci de oameni din Râşnov trăiesc într-o continuă teroare din cauza unei femei, iubitoare de câini! În curtea braşovencei şi-au găsit adăpost peste 20 de patrupede, toate adunate de pe stradă.

de Redactia Observator

la 13.09.2019, 15:18

Vezi și

Zeci de oameni din Râşnov trăiesc într-o continuă teroare din cauza unei femei, iubitoare de câini! În curtea braşovencei şi-au găsit adăpost peste 20 de patrupede, toate adunate de pe stradă. Dincolo de zgomotul infernal produs de animale, vecinii se plâng că animalele sunt periculoase şi că pot oricând ieşi din curte şi atace trecătorii.

Cel puţin douăzeci de câini şi-au găsit adăpostul în curtea unei femei din Râşnov, spre marea disperare a vecinilor acesteia.

Sătui să trăiască în asemenea condiţii, oamenii au apelat la autorităţi. Poliţia Locală şi inspectorii sanitar-veterinari au descins în curtea braşovencei, însă intervenţia nu a avut niciun efect.

Vecinii cer ca femeia să reducă numărul de câini din gospodărie şi să le asigure condiţii de igienă animalelor, chiar cer şi montarea unor panouri fonice pentru a reduce larma patrupedelor.

Până la găsirea unei soluţii oamenii aşteaptă ca inspectorii sanitar-veterinari să vină din nou în control.

Poate o nouă amendă o va convinge pe marea iubitoare de animale să respecte hotărârea de consiliu care interzice creşterea a mai mult de doi câini într-o gospodărie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O femeie din Râșnov ține peste 20 de câini în curte, spre disperarea vecinilor