Antena Meniu Search
x

O femeie și-a trântit pruncul de pământ, după o ceartă cu iubitul

Caz cumplit, seara trecută, în Timişoara. Cearta a doi părinţi s-a încheiat cu agresiunea bebeluşului lor, de numai două luni. Informaţii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 24.05.2020, 11:22

Vezi și
  • Femeia a trântit bebelușul, la nervi
  • Copilul a suferit o fractură la nivel cranian

Totul s-a întâmplat într-o cameră de hotel. Într-o criză de gelozie, mama copilului, o tânără italiancă, şi-a trântit cu o furie greu de imaginat pruncul la pământ atunci când iubitul român i-a spus că iese în oraş. cu prietenii. Femeia este acum cercetată pentru tentativă de omor.

Scenele îngrozitoare s-au petrecut chiar sub ochii tatălui, într-o cameră de hotel din Timişoara. Bărbatul de 32 de ani i-a spus iubitei sale că pleacă în oraş. A fost momentul care a declanşat un scandal monstru, iar tânăra a făcut o criză de gelozie. cu bebeluşul celor doi în braţe, un copil de numai două luni. Văzând că nu-l poate îndupleca, şi-a ieşit atât de tare din minţi, încât a dat pur şi simplu cu micuţul de pământ.

ADNANA ŞIMON, SAJ TIMIŞ - Mama efectiv, după un acces de furie, a aruncat bebeluşul din braţe. Efectiv la aruncat, nu l-a pus pe jos. Eu m-aş fi aşteptat la locul solicitării să găsesc bebeluşul cu multiple traume. La primă examinare clinică, am dezbrăcat bebeluşul să văd dacă prezintă marcă traumatică, nu prezenta marcă traumatică, nici cea mai mică vânătaie, ca să-i spun aşa, pe înţelesul tuturor.

Ambulanţa chemată de tată la 112 l-a transportat de urgenţă pe bebeluş la spital. Acolo, medicii i-au făcut o exmaminare radiologică şi au depistat că micuţul a suferit o fractură la nivel cranian.

AURORA VOICILĂ, IPJ TIMIŞ În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii de sub coordonarea directă a procurorilor de pe lângă Parchetului de pe Lângă Tribunalul Timiş.

Cei doi părinţi stăteau de mai bine două luni în hotelul din Timişoara. Tânăra de 21 de ani este din Lombardia şi, aflată în luna martie într-o vizită în ţara iubitului român, i-a sosit sorocul şi a fost nevoită să nască la maternitatea din oraşul de pe Bega. După, cei doi ar fi trebuit să se întoarcă în Italia, însă nu au mai putut din cauza pandemiei de coronavirus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » O femeie și-a trântit pruncul de pământ, după o ceartă cu iubitul