Festival cu fructe de mare, în Cluj. 1500 de oameni au gustat deliciile mediteraneene
Festivalul racilor şi fructelor de mare a ajuns şi la Cluj. Timp de câteva zile, oamenii au dat friptura şi sarmalele pe specialităţi pe care le savurăm, de obicei, în ţările mediteraneene. Creveţi, caracatiţe, scoici sau mult râvniţii raci au fost răsfăţul culinar al clujenilor.
- Explozie la Rafinăria Petromidia din Năvodari. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie. DETALII la Observator 13:00, ÎN DIRECT la Antena 1
- O dronă, posibil de origini militare, s-a prăbuşit la 12 km de Brăila. Localnicii spun că ar fi scos un sunet ciudat înainte de prăbuşire
Festivalul racilor şi fructelor de mare a ajuns şi la Cluj. Timp de câteva zile, oamenii au dat friptura şi sarmalele pe specialităţi pe care le savurăm, de obicei, în ţările mediteraneene. Creveţi, caracatiţe, scoici sau mult râvniţii raci au fost răsfăţul culinar al clujenilor.
Creveţi în sos de vin, paella sau raci. Au fost doar câteva dintre deliciile la care s-au înghesuit clujenii. Trei bucătari au avut grijă ca preparatele să fie pe gustul tuturor.
Aproape 1500 de oameni au trecut zilnic pragul festivalului organizat pentru prima dată la Cluj. Taxa a fost de 59 de lei, dar de aceşti bani au putut să mănânce orice preparat, pe toată durata evenimentului.
Cum festivalul a avut mare succes, organizatorii vor să deschidă un restaurant permanent, la Cluj, numai cu specialităţi din fructe de mare.
Ți-a plăcut acest articol?
LikePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰