Antena Meniu Search
x

Festivalului Sarmalelor

Mireasma sarmalelor pregătite în ceaune a cuprins ieri, încă de la orele amiezii, parcul din localitatea bihoreană Salonta. Peste o mie de oameni s-au adunat la cea de-a şasea ediţie a festivalului Sarmalelor.

Vezi și

 Mireasma sarmalelor pregătite în ceaune a cuprins ieri, încă de la orele amiezii, parcul din localitatea bihoreană Salonta. Peste o mie de oameni s-au adunat la cea de-a şasea ediţie a festivalului Sarmalelor.

Pe ritmuri bihorene, din ceaunele încinse deasupra jăratecului, aromele îmbietoare au cuprins ieri oraşul Salonta, la Festivalul Sarmalelor.

Prima dată însă, bucătarii s-au asigurat că totul a fost pregătit ca la carte.

Şi bineînţeles, fiecare bucătar a venit cu secretul lui.

Iar pentru delicatese, sute de bihoreni au aşteptat chiar şi mai bine de două ore. Au făcut-o însă pe muzică şi cu voie bună.

Anul acesta, festivalul a ajuns la cea de-a VI-a ediţie. Iar sarmalele au ieşit mai bune ca niciodată, spun oamenii.

În total, în concurs s-au înscris 9 echipe. Iar misiunea juriului s-a dovedit una extrem de grea. Aşa că toţi cei care s-au străduit, la final, au fost premiaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Festivalului Sarmalelor