Festivalului Sarmalelor
Mireasma sarmalelor pregătite în ceaune a cuprins ieri, încă de la orele amiezii, parcul din localitatea bihoreană Salonta. Peste o mie de oameni s-au adunat la cea de-a şasea ediţie a festivalului Sarmalelor.
Mireasma sarmalelor pregătite în ceaune a cuprins ieri, încă de la orele amiezii, parcul din localitatea bihoreană Salonta. Peste o mie de oameni s-au adunat la cea de-a şasea ediţie a festivalului Sarmalelor.
Pe ritmuri bihorene, din ceaunele încinse deasupra jăratecului, aromele îmbietoare au cuprins ieri oraşul Salonta, la Festivalul Sarmalelor.
Prima dată însă, bucătarii s-au asigurat că totul a fost pregătit ca la carte.
Şi bineînţeles, fiecare bucătar a venit cu secretul lui.
Iar pentru delicatese, sute de bihoreni au aşteptat chiar şi mai bine de două ore. Au făcut-o însă pe muzică şi cu voie bună.
Anul acesta, festivalul a ajuns la cea de-a VI-a ediţie. Iar sarmalele au ieşit mai bune ca niciodată, spun oamenii.
În total, în concurs s-au înscris 9 echipe. Iar misiunea juriului s-a dovedit una extrem de grea. Aşa că toţi cei care s-au străduit, la final, au fost premiaţi.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰