Antena Meniu Search
x

Ultima fiţă! Gadget-urile pentru bebeluşi

Căruciorul merge singur, biberonul încălzeşte laptele doar printr-o apăsare de buton, iar bijuteriile sunt un deliciu pentru bebeluşi

Vezi și

Căruciorul merge singur, biberonul încălzeşte laptele doar printr-o apăsare de buton, iar bijuteriile sunt un deliciu pentru bebeluşi

Sunt părinţi şi asta le ocupă tot timp. Tocmai pentru ei s-au inventat soluţii. Una dintre ele: biberonul care se încălzeşte singur. În momentul în care laptele sau ceaiul trece prin aceste canale, el se încălzeşte la temperatura optimă de 32, 34 de grade, nu mai mult.

Costă 150 de lei şi funcţionează simplu: miezul din interior se bagă la microunde sau la fiert şi se montează în biberon. Când a venit ora mesei, mama doar apasă un buton, iar laptele ajunge în tetină perfect pentru bebeluş.

Pentru deplasări, pentru ieşirile în parc, de ce nu, decât să stăm să ne chinuim cu apă caldă.

Dacă tot vorbim de deplăsări, principala investiţie a unui viitor părinte este căruciorul. Mămicile îl vor cât mai uşor, iar tăticii cât mai compact. Pentru toţi, au ieşit pe piaţă sistemele trei într-unul: cărucior, landou şi scaun pentru maşină.

Cu peste 7.000 de lei părinţii îşi pot cumpăra confortul la "cârma" unui cărucior electric. Fără pic de efort şi doar cu o apăsare de buton, roţile se învârt singure.

Până să iasă la plimbare, copilul are nevoie de somn. Pentru cei care nu suportă în vreun fel să doarmă înveliţi a fost inventat sacul de dormit cu picioare. Costă 200 de lei.

Până duminică, la Romaero, mămicile pot găsi cele mai noi gadgeturi pentru cei mici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Ultima fiţă! Gadget-urile pentru bebeluşi