Antena Meniu Search
x

Fetița dispărută în munţii Retezat, găsită moartă

Cea mai mare operaţiune de căutare organizată în ultimii ani are un sfârşit dramatic! Daliana, adolescenta dispărută din tabără, în munţii Retezat, a fost găsită. Fără viaţă!

Vezi și

Cea mai mare operaţiune de căutare organizată în ultimii ani are un sfârşit dramatic! Daliana, adolescenta dispărută din tabără, în munţii Retezat, a fost găsită. Fără viaţă!

Trupul Dalianei a fost găsit de nişte pescari în lacul de acumulare de la barajul Gura Apelor. La aproape 30 de kilometri de locul în care fata de 14 a dispărut în urmă cu o luna, în timp ce se afla într-o tabără organizată de un preot, împreună cu alţi 25 de copii. Peste 100 de jandarmi, poliţişti şi salvamontişti au scotocit munţii în căutarea fetei.

Căutătorii au folosit o dronă şi au ridicat elicopterul deasupra zonelor împădurite. Cu ajutorul sonarului, scafandrii au căutat şi în lacul de acumulare Gura Apelor în care i-a fost găsit azi trupul. Câţiva crescători de animale au spus că ar fi văzut-o pe fată în apropierea barajului.

Se pare că fata a vrut să ajungă cu orice preţ la mama ei. Femeia este însă bolnavă psihic şi nu i-a putut oferi niciodată afecţiunea de care avea nevoie. Crescută prin orfelinate, Daliana nu s-ar fi împăcat niciodată cu soarta de copil abandonat.

Cu puţin timp înainte să plece în tabără, a suflat în lumânările de pe tortul aniversar. Înconjurată de colegi, fata cu ochii verzi zâmbea fericită. Vacanţa la munte era recompensa pentru cuminţenia ei.

Anchetatorii au stat de vorbă cu zeci de persoane, printre care şi un presupus prieten al adolescentei. O dramă trăieşte şi preotul care a organizat tabăra de unde a dispărut fata. Anchetatorii îl acuză că a lăsat fără ajutor o persoană aflată în dificultate şi riscă să ajungă la închisoare.

În funcţie de rezultatele necropsiei, autorităţile vor decide dacă poate fi învinovăţit cineva pentru moartea fetei. Din familie, nimeni nu s-a interesat de soarta copilei. Aşa că este posibil ca cei de la centrul de plasament să se ocupe de înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Fetița dispărută în munţii Retezat, găsită moartă