Antena Meniu Search
x

Replica halucinantă a tatălui care şi-a lăsat fetiţa de 2 ani în maşină, la Botoşani, cât timp a fost la cumpărături

Scandal de proporţii în centrul oraşului Botoşani. O fetiţă de doi ani a fost abandonată, timp de o jumătate de oră, într-o maşină încuiată. Părinţii au lăsat-o în parcare, cât timp au plecat la cumpărături.

Vezi și

Scandal de proporţii în centrul oraşului Botoşani. O fetiţă de doi ani a fost abandonată, timp de o jumătate de oră, într-o maşină încuiată. Părinţii au lăsat-o în parcare, cât timp au plecat la cumpărături. Trecătorii au observat copilul şi, îngrijoraţi de starea lui, au forţat uşa maşinii, apoi au chemat Poliţia.

Pentru tatăl fetiţei, abandonarea unui copil de doi ani într-o maşină încuiată, cu geamurile închise, e un fapt minor. Bărbatul pare mai preocupat de starea maşinii. 

De starea fetiţei s-a îngrijorat un trecător care a forţat portiera şi a scos copilul din maşină. Între timp cineva sunase la 112.

"Pe mine cu ce m-ai apărat? Apără-mă pe mine că ăla mi-a deschis portiera", se plânge tatăl fetiţei.

La locul incidentului, în apropierea unui complex comercial din centrul oraşului Botoşani, au fost ajuns poliţişti, jandarmi şi medici.  

Cristian Simionescu, medic la Serviciul de Ambulanţă Botoşani: "Copilul a fost evaluat, dar parintii au refuzat transportul acestuia la spital."

Deşi martorii spun că fetiţa a stat singură în maşină aproape o jumătate de oră, părinţii susţin că au lipsit doar câteva minute. Cât au intrat într-un centru comercial din apropiere, după cumpărături. 

Scandalul pe care l-au provocat într-un loc public le-a adus o amendă de o mie de lei. Familia este din Bistriţa şi venise în Botoşani la rude. 

Maria Carp, purtător de cuvânt la IPJ Botoşani: "Vom informa si Protectia Copilului de la locul de domiciliu al acestora."

Teodor Sângeorzan, şef serviciu la DGASPC Bistriţa-Năsăud: "Un copil nu este un bagaj pe care se mai întâmplă să-l mai uiţi dacă ai mai multe bagaje sau eşti grăbit sau nu ştiu unde îţi stă mintea. Când eşti cu copilul ai ochii şi grija la copil."

Va urma, cel mai probabil o anchetă. La fel s-a întâmplat şi în cazul altei familii care şi-a lăsat copilul într-o parcare din Mamaia, când a plecat la plajă. Bebeluşul de un an a fost ţinut o oră, într-o maşină încinsă la soare, în interiorul căreia erau, cel mai probabil, peste 40 de grade. 

Cei doi sunt consiliaţi acum de psihologi. Nepăsarea şi inconştienţa nu au graniţe. Aproape 40 de copii îşi pierd viaţa în fiecare an, în lume, sufocaţi în maşinile în care îi uită părinţii. 90 la sută dintre ei au până în trei ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Replica halucinantă a tatălui care şi-a lăsat fetiţa de 2 ani în maşină, la Botoşani, cât timp a fost la cumpărături