Antena Meniu Search
x

Mihaela, fetița de 10 ani dispărută aseară a fost găsită. Copila a stat toată noaptea în balconul unei scări de bloc

Alerta pentru Mihaela, fetiţa de 10 ani dispărută aseară din Botoşani, a dat rezultate, copila fiind găsită în această dimineaţă de poliţişti. Se pare că fetiţa a stat toată noaptea într-un balcon deschis, al unui imobil din apropierea locuinţei prietenei pe care o vizitase.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 27.11.2019, 13:02

O fetiţa de 10 ani a stat toată noaptea într-un balcon, după ce s-a pierdut
Fetiţa de 10 ani care a dispărut aseara la Botoşani a fost găsită - Observator.tv

Alerta pentru Mihaela, fetiţa de 10 ani dispărută aseară din Botoşani, a dat rezultate, copila fiind găsită în această dimineaţă de poliţişti. Se pare că fetiţa a stat toată noaptea într-un balcon deschis, al unui imobil din apropierea locuinţei prietenei pe care o vizitase.

ACUM S-A AFLAT! CE PENSIE ARE ILIE NĂSTASE! E RECORD

Mihaela a fost dusă imediat la un spital, pentru evaluare şi acordarea de îngrijiri medicale.

Fetiţa de 10 ani dispărută la Botoşani a fost găsită

Fetița de 10 ani, dată dispărută de părinți la Botoşani, a fost găsită de un poliţist. Din spusele copilei, după ce a plecat de la colega ei, în jurul orei 20:00, ea nu ar mai fi găsit drumul spre casă şi s-a adăpostit în balconul unei scări de bloc, unde a stat toată noaptea.

Dimineaţa, copila a pornit din nou la drum, încercând să găsească drumul spre casă, fiind identificată de un poliţist în zona unui magazin.

Autorităţile informează că vă fi informată Protecția Copilului, deoarece se pare că nu este prima dată când fetiţa se pierde.

Peste 30 de polițiști din cadrul IPJ, alături de jandarmi și polișiști locali au participat la acțiunea de căutare, în noaptea de marți spre miercuri.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, marţi, în jurul orei 22.15, Poliţia Municipiului Botoşani a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat de 26 de ani din municipiul Botoşani, despre faptul că fiica sa, Mihaela Ana Maria Ciobanu, de 10 ani, elevă la o şcoală din localitate, a terminat cursurile la ora 12:00 şi până la efectuarea apelului nu a ajuns la domiciliu.

"Din primele verificări a rezultat ca minora, după ce a plecat de la şcoală, s-a plimbat prin zona adiacentă cu mai multe colege şi spre seară a mers în vizită la familia uneia dintre ele. În jurul orei 20:00 minora a plecat singură din acea locuinţă, spunând că merge acasă. Părinţii susţin că de la ora 13:00, când au văzut că copilul nu a ajuns acasă, l-au căutat prin zonele frecventate de acesta şi la prieteni, dar fără rezultat şi atunci au apelat la 112”, informează IPJ Botoşani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Mihaela, fetița de 10 ani dispărută aseară a fost găsită. Copila a stat toată noaptea în balconul unei scări de bloc