Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fetiţă de doi ani, muşcată de faţă de câinele familiei, în timp ce se jucau, la Botoşani

O fetiţă în vârstă de doi ani a ajuns la spital, după ce câinele familiei a muşcat-o de faţă pe copilă, în timp ce se jucau. Animalul ar fi reacţionat dintr-o dată agresiv. Fetiţa a fost luată de la Săveni de o ambulanţă cu medic şi transportată la Secţia de Pediatrie.

de Cristian Ionescu

la 30.10.2019 , 10:12

- Foto Profi Media - Imagine cu caracter ilustrativ

O fetiţă în vârstă de doi ani a ajuns la spital, după ce câinele familiei a muşcat-o de faţă pe copilă, în timp ce se jucau. Animalul ar fi reacţionat dintr-o dată agresiv.

Fetiţa a fost luată de la Săveni de o ambulanţă cu medic şi transportată la Secţia de Pediatrie.

Fetiţă muşcată de faţă de câinele familiei

Articolul continuă după reclamă

Un copil de doi ani a fost atacat din senin de câinele familiei, iar animalul a muşcat-o de faţă pe fetiţa de doi ani. Ea a fost transportată de urgenţă la spital, cu râni adânci la nivelul feţei. Nu s-a specificat rasa câinelui.

"Copilul era în stare stabilă. Prezenta o plagă muşcată la nivel facial, însă viaţa îi era pusă în pericol", a percizat un asistent din cadrul SJA Botoşani, citat de monitorulbt.ro.

Potrivit medicilor din Botoşani, acesta nu este un caz singular şi nici măcar rar. Un alt copil, de trei ani, a ajuns la spital după ce a fost atacat de câinele bunicilor, în timp ce se jucau în curte.

De asemenea, peste 100 de botoșăneni ar fi ajuns la spital muşcaţi de diferite animale din gospodărie, cum ar fi câini, pisici, porci, cai, etc.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Fetiţă de doi ani, muşcată de faţă de câinele familiei, în timp ce se jucau, la Botoşani