Antena Meniu Search
x

Fiica cea mare a lui Becali a implinit 18 ani

Ieri si-a serbat ziua de nastere si sotia latifundiarului. Dar n-a fost petrecere la palatul din Pipera. Fara Gigi Becali, familia s-a multumit sa se adune in jurul unui gratar. Chiar daca n-a putut fi langa ele, patronul stelei le-a urat fiicei si sotiei "La multi ani", la telefon

Vezi și

Trei printese are Becali. Pentru cea mare, a fost ziua majoratului. Tatal nu a strans-o in brate, ca-n alti ani. Si nici petrecere nu a mai fost, ca altadata, la vila din Pipera. Familia s-a strans doar la un gratar. “Nu sarbatoresc cu absolut nimic, absolut nimic nu sarbatoresc pentru ca tatal si sotul lor este unde este, pentru ca mama a murit si n-are 40 de zile”, a marturisit Ioan Becali. “E foarte trist sa nu fii langa copilul tau cand implineste aceasta varsta”, a spus avocata latifundiarului.

A fost ziua cea mai grea pentru Becali, in celula. Ar fi dat oricat pentru cateva ore de libertate, sa poata sta in capul mesei, cu familia. ”Daca nu le-a chemat pana acum, le va chema in cursul zilei, ca are dreptul sa cheme nu stiu cate minute, si le va da urarile necesare”, a declarat avocata.

20 de minute are Gigi pe cartela telefonica, atat cat sa le ureze sotiei si fetei “La multi ani!” La vorbitor nu vrea sa le vada, iar cererea lui de eliberare pentru trei luni din inchisoare se judeca abia saptamana viitoare. “Nu intereseaza pe nimeni daca tatal e acolo cand se sting lumanarelele din tort, dar un tata are dreptul sa o indrume pe cea careia i-a dat viata”, a declarat Paula Iacob.

Dar nu doar pentru copilele lui si-a facut griji Gigi, dupa gratii. L-a miscat povestea Cristianei, o fetita care sufera de o maladie grava, hipersomnie, si l-a trimis pe varul Virgil cu banii, acasa, la Galati, la familia necajita. Cu acei bani, Cu cei 10.000 de euro de la Becali, Cristiana poate acum sa ajunga la Roma, la o clinica de specialitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Fiica cea mare a lui Becali a implinit 18 ani