Antena Meniu Search
x

Fiica lui Marius Lăcătuș, personaj în noul serial Antena 1 "Adela"

Dominique Lăcătuş, fata legendarului Marius Lăcătuş, îşi face debutul în cinematografie. După ce a studiat filmul la Madrid, Dominique s-a întors în România şi va face parte din distribuţia celui mai nou serial, de la Antena 1, " Adela".

de Redactia Observator

la 27.10.2020, 17:01

Vezi și
  • Pe micile ecrane, Dominique se va transforma în Tania, o secretară.
  • Personajul are un temperament puternic, care ştie ce îşi doreşte.

Încă de mică, Dominique şi-a dorit să fie actriţă şi să ducă mai departe numele tatălui său, pe culmile gloriei. Chiar dacă într-un alt domeniu.

Dominique Lăcătuş, actriţă: Mereu mi-a spus să fac ceea ce îmi place. Mereu am avut asta.cu actoria, mi-a plăcut de mică. Am încercat şi sporturi, le-am făcut şi pe acelea, nu foarte mult. nu m-au atras.

Marius Lăcătuş - fost fotbalist la Steaua Bucureşti: Am încercat, când era mai micuţă, s-o dăm la sport, la tenis, la baschet, la gimnastică, dar nu a fost să fie.

Absolventă a Facultăţii de Arte Dramatice de la Madrid, Dominique Lăcătuş a obţinut şi primul său rol important, în cel mai nou serial produs de Antena 1: " Adela"

Dominique Lăcătuş, actriţă: Eu ce am mai făcut a fost în Spania, dar nişte scurt- metraje, diferite mici proiecte. Am început cu nişte mici regizori, care erau şi ei la început. Ăsta este un proiect mare şi mă bucur că merg de mână cu doamna Ruxandra Ion.

Marius Lăcătuş - fost fotbalist la Steaua Bucureşti: Şi-a făcut ea temele aşa cum trebuie. Spre bucuria noastră şi a ei, iată că a reuşit.

Pe micile ecrane, Dominique se va transforma în Tania, o secretară cu un temperament puternic, care ştie ce îşi doreşte!

Dominique Lăcătuş, actriţă: Este o fată foarte ambiţioasă, sigură pe sine, iubeşte ceea ce face şi crede că nimeni nu poate să îi ia locul în acea funcţie de secretară.

Iar rolul i se potriveşte mănuşă! O spune chiar tatăl său!

Marius Lăcătuş, actriţă: Este destul de răbdătoare, este foarte ambitiţioasă. Şi, când îşi propune ceva, încearcă să ducă la bun sfârşit. Asta e cel mai important în domeniul ăsta.

Dominique Lăcătuş, actriţă: Mereu mi-a zis că are încredere în mine, iar când m-au sunat să semnăm contractul a fost fericit!

Fimările pentru noul serial sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi şi va putea fi în curând urmărit pe Antena 1 şi Antena Play.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Fiica lui Marius Lăcătuș, personaj în noul serial Antena 1 "Adela"