Antena Meniu Search
x

O fată de 14 ani, din Iaşi, şi-a minţit mama că a fost răpită, ca să se ducă liniştită la iubitul din Bucureşti, cunoscut pe Facebook

O tânără de 14 ani a conceput un plan care să-i permită să se ducă liniştită la iubitul din Bucureşti, cunoscut pe Facebook, fără ca mama ei să ştie. Doar că femeia i-a dat tot planul peste cap când a venit acasă şi nu a găsit-o, alertând imediat autorităţile.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 25.08.2019, 15:46

O fată de 14 ani şi-a minţit mama că e răpită ca să se ducă la Bucureşti, la iubitul ei - Profi Media

O tânără de 14 ani a conceput un plan care să-i permită să se ducă liniştită la iubitul din Bucureşti, cunoscut pe Facebook, fără ca mama ei să ştie. Doar că femeia i-a dat tot planul peste cap când a venit acasă şi nu a găsit-o, alertând imediat autorităţile.

Văzând că nu mai are şanse de reuşită, adolescenta s-a gândit să spună că a fost răpită, ca să scape astfel de o eventuală pedeapsă din partea mamei.

O fată de 14 ani, din Iaşi, şi-a minţit mama că a fost răpită, ca să se ducă liniştită la iubitul din Bucureşti

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Ciurea informează că au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie, de 36 de ani, din comuna Șcheia, cu privire la faptul că a fost anunțată de fiica sa, în vârstă de 14 ani despre faptul că ar fi fost răpită de pe stradă de către persoane necunoscute. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat minora pe raza comunei Șcheia.

"Aceasta a declarat faptul că în dimineaţa zilei de 24 august a.c., în timp ce se deplasa spre satul Şcheia, ar fi fost luată la ocazie cu un autoturism tip dubă, după care ocupanţii acestuia ar fi legat-o de mâini şi picioare și ar fi dus-o într-un loc necunoscut, iar ulterior, în jurul orei 10.00, ar fi reușit să scape și i-ar fi solicitat unei femei să o transporte cu un autoturism, în comuna Șcheia", precizează poliţiştii.

Investigaţiile poliţiştilor au descoperit cu totul altceva

Din investigațiile efectuate, s-a constatat faptul că, în dimineața de 24 august a.c., minora ar fi plecat de la domiciliu, cu intenția de a se deplasa în municipiul București pentru a se întâlni cu un tânăr cunoscut pe o rețea de socializare, iar pentru a-și acoperi plecarea ar fi sunat-o pe mama sa și i-ar fi relatat că ar fi fost răpită și legată.

"Ulterior, după ce mama sa a alertat polițiștii, minora ar fi renunțat la intenția de  a părăsi domiciliul și s-ar fi oprit pe raza comunei, unde a fost găsită de polițiști. S-a stabilit faptul că minora nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind încredințată mamei sale", se arată în informarea Poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O fată de 14 ani, din Iaşi, şi-a minţit mama că a fost răpită, ca să se ducă liniştită la iubitul din Bucureşti, cunoscut pe Facebook