Filmul descinderii ANAF la trustul Intact

Publicat: 16.02.2016, 19:10.
Actualizat: 16.02.2016, 19:25

Suntem obişnuiţi să fim mereu aproape de oameni, de evenimentele care schimbă România. Şi noi, şi colegii noştri de la Antena 3. Dar acum este o ştire despre noi. Vă relatăm faptele, ca mereu până acum. Au fost 12 oameni care au venit în forţă să aducă. o hârtie! Da, o hârtie. Notificarea de evacuare.

Suntem obişnuiţi să fim mereu aproape de oameni, de evenimentele care schimbă România. Şi noi, şi colegii noştri de la Antena 3. Dar acum este o ştire despre noi. Vă relatăm faptele, ca mereu până acum. Au fost 12 oameni care au venit în forţă să aducă. o hârtie! Da, o hârtie. Notificarea de evacuare. Iată cum s-a întâmplat totul.

Într-o redacţie de ştiri, nicio zi nu seamănă cu alta. E luni după-amiază şi se pregătesc jurnale. Evenimentele sunt în desfăşurare. O ştire vine însă chiar din redacţie.

Ora 14 şi 55 de minute. În sediul Antena 1 şi Antena 3, inima trustului Intact, au descins inspectorii ANAF. Direcţia de executări silite şi cazuri speciale! Li se spune că aici. se fac ştiri! Suntem jurnalişti. Sunt rugaţi să meargă în sediul administrativ. Clădirea turn.

Ajung 12 inspectori îmbrăcaţi civil. Unul dintre ei are un dosar în mână. Fotografiază, cer acte de identitate şi rostesc mereu aceleaşi cuvinte.

12 oameni pentru o misiune de notificare. Pe care o putea face unul singur. Să fim înştiinţaţi că trebuie să evacuăm clădirile. Au venit cu mai multe maşini, iar unii dintre ei sunt la prima misiune în noul serviciu al Fiscului.

Citește și
Social • ieri la 21:00
Foto
Fără metrou de la Băneasa spre Otopeni
recomandari pe a1.ro
”Cea mai tatuată femeie” a cheltuit aproape 50.000 $ să se umple din cap până în picioare cu tatuaje. Cum arăta înainte
Social • ieri la 19:46
Foto
O campanie de vaccinare cu multe semne de întrebare: Haos la programare

Top știri

Un şofer de TIR angajat în România, descoperit de poliţiştii germani că se află pe traseu de patru luni. Bărbatul doarme de atunci doar în cabină
1
Extern • pe 19.01 la 08:49

Un şofer de TIR angajat în România, descoperit de poliţiştii germani că se află pe traseu de patru luni. Bărbatul doarme de atunci doar în cabină

Poliţiştii germani, care au oprit un şofer de TIR angajat în România, pe autostrada A9, în apropiere de Berg, districtul Hof, Bavaria, au aflat cu surprindere că acesta se afla pe drum de la mijlocul lui septembrie 2020.

PARTENERI
Horoscop vineri, 22 ianuarie: Racii vor avea parte de zile mai liniștite
pe spynews.ro
Afirmaţie uluitoare făcut de vedetă pe reţelele de socializare: "Aceste femei sunt iresponsabile! De ce naşti al patrulea copil?!"
pe antenasport.ro
Ioana n-a mai suportat umilinţa şi şi-a dat iubitul care o înşela pe mâna poliţiei. Dezvăluirea incredibilă făcută de logodnica acestuia
pe antenasport.ro
Fata vedetei Anamaria Prodan uimeşte din nou! Cum a fost surprinsă fata de 21 de ani pe străzile din Bucureşti
pe antenasport.ro
La puțin timp după ce tatăl lui Sebastian Rulli a suferit un atac cerebral, acesta își revine miraculos
pe tvhappy.ro
Credeai că le-ai văzut pe toate? Stai să vezi ce pretenții au artiștii!
pe zutv.ro
ULTIMELE ȘTIRI
7:37 Valeriu Gheorghiţă: Suntem cu dozele aproape pe fix: cât avem pe stoc atât vom folosi. Săptămâna viitoare va ajunge p nouă tranșă de vaccin 7:26 Un TIR plin cu bumbac a luat foc în trafic, în apropiere de Râmnicu Vâlcea 23:07 Pfizer a redus livrările de vaccin în unele țări din UE în această săptămână: Şi România este afectată 22:57 Video viral: La sfinţire cu ştampila. Modernizarea a ajuns şi la purtătorii de sutană 22:39 Acord în Consiliul European pentru recunoașterea reciprocă a testelor Covid-19, pe întreg teritoriul UE 22:14 Patru tineri din Teleorman au zburat cu decapotabila de pe şosea: Pasagerii au fost pur şi simplu aruncaţi pe câmp 21:47 Sorin Cîmpeanu a semnat ordinul pentru reducerea numărului de elevi în clasele de liceu 21:44 Observator de bine, 21 ianuarie 2021. Primul transplant renal din acest an în România, un succes 21:33 Știrile zilei, 21 ianuarie 2021. Condiția pusă pentru ca restaurantele și instituțiile de cultură să se redeschidă 21:29 Geanta de pandemie: Constrânşi de restricţii sau de teama infectării, oamenii poartă la ei adevărate kit-uri sanitare
CITEȘTE PE A1.ro
Ce pensie şi ce beneficii va avea Donald Trump ca fost preşedinte al Americii. Ce sumă îi va intra în buzunar lunar
A1.RO
Gabriela Cristea, mai sexy ca niciodată. Cum arată picioarele ei în fustă mini după ce a slăbit peste 25 kilograme
A1.RO