Antena Meniu Search
x

Filmul descinderii ANAF la trustul Intact

Suntem obişnuiţi să fim mereu aproape de oameni, de evenimentele care schimbă România. Şi noi, şi colegii noştri de la Antena 3. Dar acum este o ştire despre noi. Vă relatăm faptele, ca mereu până acum. Au fost 12 oameni care au venit în forţă să aducă. o hârtie! Da, o hârtie. Notificarea de evacuare.

Vezi și

 Suntem obişnuiţi să fim mereu aproape de oameni, de evenimentele care schimbă România. Şi noi, şi colegii noştri de la Antena 3. Dar acum este o ştire despre noi. Vă relatăm faptele, ca mereu până acum. Au fost 12 oameni care au venit în forţă să aducă. o hârtie! Da, o hârtie. Notificarea de evacuare. Iată cum s-a întâmplat totul.

Într-o redacţie de ştiri, nicio zi nu seamănă cu alta. E luni după-amiază şi se pregătesc jurnale. Evenimentele sunt în desfăşurare. O ştire vine însă chiar din redacţie.

Ora 14 şi 55 de minute. În sediul Antena 1 şi Antena 3, inima trustului Intact, au descins inspectorii ANAF. Direcţia de executări silite şi cazuri speciale! Li se spune că aici. se fac ştiri! Suntem jurnalişti. Sunt rugaţi să meargă în sediul administrativ. Clădirea turn.

Ajung 12 inspectori îmbrăcaţi civil. Unul dintre ei are un dosar în mână. Fotografiază, cer acte de identitate şi rostesc mereu aceleaşi cuvinte.

12 oameni pentru o misiune de notificare. Pe care o putea face unul singur. Să fim înştiinţaţi că trebuie să evacuăm clădirile. Au venit cu mai multe maşini, iar unii dintre ei sunt la prima misiune în noul serviciu al Fiscului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Filmul descinderii ANAF la trustul Intact