Firma antreprenorului Gabriel Moja produce suc bio, fără conservanţi şi aditivi
În ţinutul fermecat al castelului Bran s-a născut o nouă poveste.Un localnic şi-a împlinit visul de a le oferi românilor suc de mere obţinut din fructe complet naturale.De patru ani, antreprenorul Gabriel Moja conduce o afacere de succes, bazată pe calitatea produslui şi pe respectul faţă de client
În ţinutul fermecat al castelului Bran s-a născut o nouă poveste.Un localnic şi-a împlinit visul de a le oferi românilor suc de mere obţinut din fructe complet naturale.De patru ani, antreprenorul Gabriel Moja conduce o afacere de succes, bazată pe calitatea produslui şi pe respectul faţă de client
Pentru Gabriel Moja l-am găsit pritre angajaţii săi. Fabrica de suc de mere e a doua lui casă, pe care a ridicat-o împreună cu un prieten, acum patru ani. Au cheluit 100.000 de euro ca să-şi vadă visul împlinit. Acum, antreprenorul verifică fiecare ladă cu mere şi se asigură că rezultatul e întotdeauna la fel de bun.
La finalul procesului de stoarcere, sucul se scurge printr-o pânză nu foarte deasă, încât să se păstreze şi pulpa. Pasteurizarea nu distruge vitaminele, cum se întâmplă la fierbere. Gustul rămâne intens, iar calitatea sucului ireproşabilă.
Un astfel de produs costă în jur de 10 lei în magazine şi ceva mai mult dacă e consumat într-un moment special, la restaurant. Merele nu sunt perfecte. Sunt mici, n-au o formă standard şi nici culoarea aproape ireală a fructului forţat să crească. Dar sunt autentice.
Anul trecut firma din Bran a vândut sucuri de 90.000 de lei.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰